Nieuws Vlaams-Brabant BVM overgenomen door handvol immomakelaars en De Syndicus

BVM overgenomen door handvol immomakelaars en De Syndicus

BVM overgenomen door handvol immomakelaars en De Syndicus

LEUVEN/HASSELT – De Leuvense vastgoedspeler BVM is overgenomen door een handvol managers achter het Kempense Immo VL en de Hasseltse gebouwenbeheerder De Syndicus. BVM Vastgoed wordt voortaan beheerd door Jo Verhofstadt en Wim Verboven (BVM), de activiteiten van de beheertak van BVM worden verzorgd door De Syndicus,  onder leiding van Annelies Van Praet, waardoor het Hasseltse bedrijf zijn activiteiten in Vlaams-Brabant kan versterken. 

“Om onze ambities waar te maken, en te blijven groeien qua vlotte service, zijn we een doorgedreven samenwerking aangegaan met BVM – Beheer en Vastgoed Makelaar uit Leuven”, zegt Annelies Van Praet van De Syndicus. “We nemen hun team van ervaren experten Beheer in Leuven en de Kempen onder onze hoede, om hen zo te versterken en te ondersteunen in hun professionalisering.”

“Concreet betekent dit dat we met onze 6 kantoren en 45-tal medewerkers nu actief zijn in de regio’s Limburg, Vlaams-Brabant en de Kempen. Zo biedt ons team van experten het cliënteel een kwalitatieve dienstverlening aan verspreid over verschillende provincies. En zo geven we tegelijkertijd onze groeiambitie verder vorm”, zegt Van Praet nog.

Bemiddeling verkoop en verhuur

De activiteiten van BVM bemiddeling verkoop en verhuur zullen voortaan worden waargenomen onder leiding van Jo Verhofstadt en Wim Verboven (niet toevallig Vastgoedondernemer van het jaar 2019). Samen hebben ze meer dan 30 jaar ervaring en baten met het team 5 kantoren uit in de Kempen en Limburg. Ook Denis Verstreken en Christophe Van Eyck blijven aan boord.

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.