Nieuws Vlaams-Brabant Catherine volgt Kristina op bij Juma Group

Catherine volgt Kristina op bij Juma Group

Catherine volgt Kristina op bij Juma Group

HERENT/LEUVEN – Juma Group, concessiehouder van BMW en Mini in Leuven/Herent en Mechelen, versterkt haar fleetteam met de aanwerving van Catherine Ceulemans. Ceulemans zal de taken overnemen van Kristina Korolinskaia die bij de concessiehouder Marketing Manager werd.

Catherine Ceulemans was 11 jaar actief als commercieel verantwoordelijke bij voetbalclub KV Mechelen en heeft recent een eerste ervaring opgebouwd binnen de automotive sector. “Gezien haar uitgebreid netwerk binnen de regio Leuven-Mechelen zal Catherine ongetwijfeld een vertrouwd gezicht zijn bij heel wat van onze klanten”, zegt nieuwbakken Marketing Manager Kristina Korolinskaia.

Catherine zal haar kennis en expertise in de automotive sector verder uitbouwen en de fleetklanten van Juma Group Leuven-Mechelen adviseren met betrekking tot het beheer en de optimalisatie van hun wagenpark. “Als betrouwbare adviseur wil Catherine zich graag onderscheiden door proactief advies te verlenen over de veelbesproken thema’s zoals elektrificatie, TCO en de gefaseerde wijzigingen in fiscaliteit. Catherine is trots om deel te mogen uitmaken van de Juma Group Leuven-Mechelen en kijkt vol enthousiasme uit naar haar nieuwe uitdaging”, besluit Korolinskaia.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.