Nieuws Vlaams-Brabant CCR Fund neemt specialist in lichtreclame en gevelbekleding over

CCR Fund neemt specialist in lichtreclame en gevelbekleding over

Foto Jan Van der Perre / Belga

CCR Fund neemt specialist in lichtreclame en gevelbekleding over

DIEST – CIM Capital Restruct Fund (CCR Fund) heeft zopas Sign & Facade overgenomen. De groep verzorgt de lichtreclame en gevelbekleding van onder andere Burger King-, Crelan- en Bristol-filialen.

“De coronacrisis en de oorlog in Oekraïne hebben ook in onze sector een grote impact gehad, eerst met een sterke omzetdaling en meteen gevolgd door snelle kostenstijgingen”, laat het bedrijf weten in een persbericht.

CCR Fund realiseerde de overname in een partnership met The Image Builders. Benoit Thaler, hoofdaandeelhouder van TIB Groep, zal als CEO de nieuwe groep aansturen.

De bedoeling is om met een vooropgestelde jaaromzet van 25 miljoen euro Belgische marktleider te worden. Sign & Facade heeft in totaal drie vestigingen: Splen in Diest, Neon Royal in Oostkamp en Sign & Facade in Luik.

CCR Fund werd in november 2020 opgericht door de Antwerpse investeringsmaatschappij CIM Capital. Het private equity-fonds mikt op Belgische bedrijven die in moeilijkheden komen door een onverwachte schok, zoals de coronapandemie.

CCR Fund investeerde onder andere in de naai- en modeketen Veritas, touroperator Neckermann en de fabrikant van industriële was- en strijkmachines Lapauw. CIM Capital is in handen van Erik Verkest, Marc Van Hool, Bart Onderbeke en Jan Peeters, die ook CCR Fund beheren.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.