Nieuws Vlaams Brabant TMS Industrial Services koopt pak bestelwagens bij stadsgenoot

TMS Industrial Services koopt pak bestelwagens bij stadsgenoot

Walter Kestens TMS Industrial Services (CEO), Christophe Kumps GMS en Claes en Zonen (Managing Director), Ivan Van Roosbroeck Claes en Zonen (Sales Manager) en Kris Van Eeckhout Mercedes-Benz Belgium-Luxemburg (Key Account Manager Fleet Vans).

TMS Industrial Services koopt pak bestelwagens bij stadsgenoot

TIENEN – Het Tiense industrieel onderhoudsbedrijf TMS Industrial Services heeft 20 Mercedes-Benz “Citan” bestelwagens aangekocht bij de Tiense concessiehouder Claes en Zonen. De voertuigen worden ingezet voor de onderhoudsopdrachten van de technici. 

De levering van de eerste 5 exemplaren vond recent plaats.  De andere 15 bestelde voertuigen zullen in de loop van de komende weken worden geleverd aan TMS Industrial Services.

Onderhoudscontract 

“Een deel van onze 140 bedrijfsvoertuigen is uitgerust met EURO-4 motoren, en is aan vervanging toe”, zegt HR-manager Walter Slootmans van TMS Industrial Services. “Na een vergelijkend onderzoek van enkele merken, op basis van prijs, kwaliteit en uitrustingsniveau, bleek de Mercedes-Benz “Citan” de beste koop te zijn. Zo waren voor ons bijvoorbeeld de aanwezigheid van het ventilatiemolentje, de fysieke afscheiding tussen laadruimte en stuurcabine en een degelijke laadvloer belangrijke kwaliteiten. Bovendien, en niet onbelangrijk, hebben we een interessant onderhoudscontract van 7 jaar. Vroeger gebeurde het wel eens dat we nog onverwachte hoge kosten hadden aan de bestelwagens eens ze 4 of 5 jaar oud zijn. Met dit lange onderhoudscontract ondervangen we die verrassingen.”

Veilig transport van hoge kwaliteit 

De Mercedes-Benz “Citans” zullen door TMS Industrial Services ingezet worden voor de onderhoudsploegen in het veld. Na de uitvoering van nog enkele kleine aanpassingen aan de voertuigen zullen de bestelwagens verdeeld worden onder de medewerkers. “CEO Walter Kestens heeft ons laten verstaan dat hij zijn medewerkers de baan op laat gaan met veilig transport van hoge kwaliteit. Bovendien zijn de kwaliteiten van Mercedes-Benz als premium-merk symbool voor de kwaliteit die TMS Industrial Services levert aan haar klanten in binnen-en buitenland”, zegt Christophe Kumps, Managing Director bij GMS Leuven en Claes en Zonen Tienen.

Bewondering 

Mercedes-Benz is niet onbekend voor de familie Kestens. “Walter is met privéwagens al klant bij GMS in Leuven. De bestelling van de bestelwagens bij Claes en Zonen in Tienen beschouwen we als een bevestiging van een bestaande relatie met de ambitie om een verdere professionele mobiliteitspartner te worden van TMS Industrial Services. Ik heb alvast veel bewondering voor wat Walter allemaal al gedaan heeft en nog doet, in alle luwte, voor de stad Tienen en haar inwoners”, besluit Kumps.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.