Nieuws Vlaams Brabant Claes & Zonen bereidt zich voor op doorbraak van hybride wagens

Claes & Zonen bereidt zich voor op doorbraak van hybride wagens

Claes & Zonen bereidt zich voor op doorbraak van hybride wagens

img_5463-1Claes & Zonen Tienen organiseerde samen met Van Lanschot Private Bank een netwerkontbijtmeeting onder het thema breakfast & cars. Het autobedrijf van Mercedes-Benz uit het Hageland bereidt zich voor op de nakende doorbraak van hybride wagens.

De dag begon met een ontvangst met ontbijt aan de Esperantolaan in Tienen. Na de verwelkoming door Stijn Claes kregen de deelnemers aan de meeting een uiteenzetting door Raf Thielemans, fleet verantwoordelijke van Mercedes-Benz. “Hij sprak over autofiscaliteit en de veranderingen die hybride wagens met zich mee gaan brengen”, zegt Celien Derwael van de dienst marketing en communicatie.

Paul Fornoville van Live Plan Pensionplanners gaf uitleg over pensioenplanning en levensverzekeringen. Na de uitleg in theorie volgde de praktijk. Peter Langley, een van de sitemanagers, nam de gasten mee voor een testrit met onder meer de c-klasse 350e break, glc 220d coupé, e-klasse 220d, gle coupé en de b electric drive.

Claes & Zonen Tienen verkoopt personenwagens (nieuwe en tweedehands) en nieuwe bestelwagens. De onderneming biedt voorts service en onderdelen, ook voor trucks. Mercedes heeft met de s400 hybrid de intrede van hybride wagens in 2006 niet gemist.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.