Nieuws Vlaams Brabant Cloudspeler stelt Managing Director aan

Cloudspeler stelt Managing Director aan

Cloudspeler stelt Managing Director aan

BRUSSEL – Sage, gespecialiseerd in oplossingen voor bedrijfsbeheer in de cloud en met Belgische hoofdzetel in Brussel, heeft Guillaume Hoffmann aangesteld als hoofd van het Belgisch-Luxemburgse filiaal. Hij neemt de leiding van Sage Belux over van Alex Dossche. Het is Hoffmanns opdracht de groei van deze markt te stimuleren in het kader van de wereldwijde versnellingsstrategie rond Software as a Service (SaaS). 

Guillaume Hoffmann heeft 16 jaar ervaring bij Sage en was de eerste zes jaar van zijn carrière hoofd verkoop. Vervolgens werd hij benoemd tot commercieel verantwoordelijke van de noordelijke regio en gaf hij meer dan 10 jaar richting aan de commerciële strategie en de bezieling van het partnernetwerk. Hij is 46 jaar oud, heeft een Master in handel en marketing van de EDHEC Business School, en heeft een Executive MBA Bedrijfsvoering en beheer van de Montpellier Business School.

“De groep Sage is een van de software-uitgevers met het grootste onrechtstreekse verkoopnetwerk ter wereld. Ik ben verheugd over de opdracht die mij is toevertrouwd om de goede uitvoering van onze versnellingsstrategie in de richting van SaaS te verzekeren. En dit op een ogenblik waarop de markt er ontvankelijker dan ooit voor is”, merkt Guillaume Hoffmann op. “Ik ben niet alleen enthousiast over het idee om de penetratie van Sage 100 Cloud in het segment van de grootste ondernemingen een boost te geven maar ook om de boekhouders en hun klanten te begeleiden in de digitale transformatie van de beheerprocessen.”

Alex Dossche

Guillaume Hoffmann nam zijn taak op 1 oktober op en volgde Alex Dossche op. Sage BeLux is gevestigd aan de

 

 

 

 

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.