Nieuws Vlaams Brabant Colruyt investeert extra in Bio-Planet en Dreambaby

Colruyt investeert extra in Bio-Planet en Dreambaby

Colruyt investeert extra in Bio-Planet en Dreambaby

Bio-Planet en Dreambaby, dochterketens van Colruyt in Halle, lijden verlies. Daarom heeft de retailgroep beslist om bijkomend kapitaal te pompen in beide filialen. Colruyt stelt dat de kapitaalverhogingen de groei van beide winkelformules moet ondersteunen. Gemaakte investeringen zouden nog niet volledig renderen.

Bio-Planet is gespecialiseerd in bio- en ecologische producten. Het kan rekenen op een kapitaalverhoging van 30 miljoen euro. Voor babywinkelketen Dreambaby is dat 12 miljoen euro.

Colruyt Group wijst op het strategisch belang van de twee dochterketens. “De openingen van nieuwe winkels voor beide formules en de uitbreiding van het distributiecentrum voor Bio-Planet brengen extra kosten met zich mee die momenteel nog niet volledig renderen. De kapitaalsverhoging moet de toekomstige groei van beide winkelformules ondersteunen. Het is een investering op lange termijn”, zegt de groep.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Leuven, Rotselaar
Leuven

Starter van de week: MAE. concept

ROTSELAAR/LEUVEN - Lena Onkelinx (27) startte vorig najaar een online conceptstore op, MAE. concept. MAE. concept is onze starter van… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.