Nieuws Vlaams Brabant Communicatiebureaus consolideren

Communicatiebureaus consolideren

Communicatiebureaus consolideren

LEUVEN/ZAVENTEM – Communicatiebureaus Propaganda (Zaventem), We Are Digital (Leuven) en Cypres (Leuven) gaan structureel samenwerken. Dat kondigen de managementteams van de betrokken agencies aan. 

 

Contentmarketing is dé standaard geworden in marketing, reclame en communicatie. Het koppelen van een doelgerichte strategie en relevante content – met smart data en een efficiënte uitwerking en distributie – is essentieel om een merk impactvol uit te bouwen. Voor de ondernemers van communicatiebureaus Propaganda, We Are Digital en Cypres is dit de insteek voor een consolidatie.

Powerhouse 

“Communicatie is een brede activiteit geworden die heel uiteenlopende disciplines en expertises combineert. Dat heeft gevolgen voor onze sector en voor de contentmarketingbureaus. Superspecialisatie is een optie, maar dat blijven (kleine) nichespelers. Een sterk agency met alle kerndisciplines van contentmarketing over de hele lijn in huis is de andere richting. Wij hebben voor deze laatste optie gekozen. Sinds 1 juli vormen onze drie communicatiebureaus een powerhouse waar alle nodige disciplines en expertises aanwezig zijn om hoogkwalitatieve contentmarketingcampagnes en -trajecten te ontwikkelen”, zegt CEO Michel Libens.

Merknaam blijft behouden

De drie bedrijven blijven onder hun respectievelijke merknaam actief binnen de groep en hebben een duidelijke focus: sterke merken bouwen door het koppelen van een doelgerichte strategie, relevante content, verrassende creaties, smart data en digital. Dankzij hun aanpak kunnen adverteerders evalueren waar ze zich vandaag bevinden in hun contentstrategie, en hoe ze naar hun gewenste situatie kunnen evolueren. Om dat te faciliteren wordt bij elke klant een Content Room geïnstalleerd.

Groei in hybride teams 

Door hun complementaire krachten te bundelen, bieden Propaganda, Cypres en We Are Digital hun diverse talenten nog meer groeimogelijkheden in hybride teams die elkaars expertises versterken, en waar offline en online strategie en content hand in hand gaan. De groep telt meer dan 80 medewerkers.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Aarschot
Aarschot

Bedrijven trekken Vergaderbos in

AARSCHOT - Vergaderbos Demervallei in Langdorp bij Aarschot is een initiatief van het in Brussel gevestigde samenwerkingsplatform Actunited met als… Lees meer

Hoeilaart, Leuven
Hoeilaart

Starter van de week: Get Out

OVERIJSE - Schoonbroers Arthur Buerms en Constantin Coche zijn aan de Zandblauwtjeslaan in Overijse van start gegaan met het bedrijf… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.