Nieuws Vlaams Brabant Concessiehouder opent nieuwe tweedehands store

Concessiehouder opent nieuwe tweedehands store

Concessiehouder opent nieuwe tweedehands store

DILBEEK/HALLE/ZELLIK/DROGENBOS/SINT-GENESIUS-RODE/BRUSSEL – Concessiehouder Sterckx-De Smet heeft recent de tweedehands store Volvo Selekt  geopend op de Ninoofsesteenweg in Dilbeek. 

In de voormalige showroom van Mini Van den Broeck aan de Ninoofsesteenweg in Dilbeek heeft  Volvo Selekt de deuren geopend. Volvo Selekt is de zevende uitbating van concessiehouder Sterckx-De Smet. “In deze showroom verkopen we jonge gecertificeerde topoccassies die op 160 punten zijn gecontroleerd”, zegt marketingcoördinator Michaël Rooseleir van Sterckx-De Smet. “Op de voertuigen is 2 jaar garantie en er is een uitgebreide Volvo Assistance voorzien.” De stock telt ongeveer 100 onmiddellijk beschikbare voertuigen, en ook in de andere vestigingen van de groep kan men terecht voor Volvo Selekt wagens.

Strategische keuze 

De keuze voor de gewezen showroom van Van den Broeck was van strategische aard. Dat zegt medezaakvoerder Philip Vandewalle van Sterckx-De Smet. “De vestiging is centraal gelegen tussen onze andere vestigingen”, aldus Vandewalle. “Bovendien realiseren we met deze nieuwe showroom een betere geografische dekking en is het filiaal gemakkelijk bereikbaar vanuit Brussel en Ninove.” Vandewalle zegt voorts dat het Selekt gamma een evenwaardige presentatie verdient als de nieuwe wagens.

Sterckx-De Smet 

Bij Sterckx-De Smet werken ongeveer 100 mensen. De concessiehouder baat behalve de Selekt showroom in Dilbeek 4 Volvo-garages uit: in Halle, Sint-Genesius-Rode, Drogenbos en Zellik. Voorts is Sterckx-De Smet verantwoordelijk voor het belevingscentrum van Polestar in Brussel en heeft de groep nog een multi merken concessie in portefeuille in Halle. Daar verdeelt Sterckx-De Smet de merken KIA, Isuzu en Suzuki. Binnen de groep zijn er ook carrosserie-activiteiten.

 

 

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.