Nieuws Vlaams Brabant Consolidatie in signalisatiesector

Consolidatie in signalisatiesector

Consolidatie in signalisatiesector

ZAVENTEM/MERKSEM/WILLEBROEK – Cant Wegsignalisatie, de Zaventemse/Merksemse verhuurder/verkoper van allerhande signalisatie op privédomein en openbare weg, is overgenomen door de Willebroekse sectorgenoot Signco.  

Signco, een bedrijf van de Fero Group en gevestigd in Willebroek, heeft sectorgenoot Cant Wegsignalisatie overgenomen. Cant is actief vanuit vestigingen in Zaventem en Merksem.

“Met Cant Wegsignalisatie versterkt de Fero Group zijn lokale aanwezigheid in de verkoop van verkeersborden en verkeersveiligheidsmateriaal in de ruime regio van Antwerpen (locatie Merksem) en Brussel (locatie Zaventem)”, luidt het in een bericht op sociale media. “We zijn blij te kunnen terugvallen op meer dan 50 jaar ervaring en verwelkomen het Cant-team in onze groep.”

Binnen de Fero Group functioneert Signco als specialist in signalisatie, wegmarkeringen, openbare bebloeming, straatmeubilair en verkeerstechnieken. Fero Groep werd in juni 2019 nog overgenomen door het Duitse AVS.

De financiële details van de overname van Cant Wegsignalisatie zijn niet bekendgemaakt.

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Dilbeek, Elsene
Dilbeek

11 falingen

SCHERPENHEUVEL/TIELT-WINGE/HULDENBERG/WEMMEL/HALLE/DILBEEK/ELSENE - De ondernemingsrechtbanken van Leuven en Brussel hebben 11 bedrijven en eenmanszaken failliet verklaard.  Lees meer