Nieuws Vlaams Brabant De Hoorn trekt wielerplunje aan

De Hoorn trekt wielerplunje aan

Sam Custers, CEO van De Hoorn.

De Hoorn trekt wielerplunje aan

LEUVEN – Woon-werk-feest-en leefplek De Hoorn in Leuven organiseert tijdens het WK Wielrennen drie dagen pret op de site aan de Sluisstraat. 

Een heel weekend zijn toeschouwers welkom om voor en na de passage op de Keizersberg de koers meteen verder te volgen op de grote schermen in de Bar & Resto van de oude Stella Artois brouwerij.

Op zondag 26 september, het hoogtepunt met het WK voor profs, is er een hele dag animatie voorzien voor jong en oud. Al vanaf 9 uur worden de beentjes los geschud met een dj. De Bar & Resto serveert ontbijt to go voor bezoekers die nadien vanop de eerste rij de strijd op de Keizersberg willen volgen. Sam Custers, CEO De Hoorn: ”Supporters kunnen live meevolgen op de Keizersberg, hier vlakbij en nadien zonder gedoe meteen in De Hoorn verder kijken op één van de acht grote schermen, mét een fris pintje en een gratis WK-petje.” Haute dogs en frieten moeten de innerlijke mens versterken.

“Als Leuvens bedrijf zijn we natuurlijk enthousiast om een event als het WK te verwelkomen. Zo lieten we de ramen van onze gevel beschilderen met enkele Belgische renners onder wie de Leuvense Poeske Scherens. Het blijkt een echte eyecatcher voor bezoekers”, besluit Custers.

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Brussel
Brussel

Vademecom in Franse handen

BRUSSEL - Het Brusselse PR-bureau Vademecom en diens internationale partnernetwerk ComUnity.pro zijn overgenomen door het Franse WMH (We Make it… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.