Nieuws Vlaams-Brabant Delen Private Bank opent een nieuw kantoor in Zellik

Delen Private Bank opent een nieuw kantoor in Zellik

Delen Private Bank opent een nieuw kantoor in Zellik

Delen Private Bank wil dicht bij haar klanten zijn. Dat bewijst ze dit jaar opnieuw met de opening van een nieuw kantoor in Zellik. Een enthousiast team van vijf personen staat klaar om bestaande en nieuwe klanten te begeleiden in discretionair vermogensbeheer en successieplanning. “We zochten naar een locatie die vlot bereikbaar is voor onze klanten. Toen we het kantoorgebouw aan de Zuiderlaan 91 zagen,  vlakbij het industrieterrein  van Zellik, vielen alle puzzelstukken in elkaar”, vertelt kantoorverantwoordelijke Frank Van Cotthem.

Delen Private Bank vierde zopas haar 85ste verjaardag en kiest meer dan ooit voor duurzame groei. Het succes van Delen ligt in haar persoonlijke aanpak: alles is erop gericht het vertrouwen van de klant te winnen. Een herkenbare omgeving met een centrale ligging speelt daarin een ondersteunende, maar belangrijke rol. “Het kantoor ligt op de as van de Grote Ring rond Brussel, de E40 en de steenweg richting Asse. Onze klanten hoeven geen uur in de file te staan” zegt Van Cotthem.

Vertrouwen en gemoedsrust

De dienstverlening van Delen Private Bank is gestoeld op twee kerntaken: vermogensbeheer en vermogensplanning. “Wij zijn een nichespeler, in de eerste plaats gespecialiseerd in vermogensbeheer in naam van de klant. In feite komt dat neer op het aanbieden van gemoedsrust, want de klant geeft het beheer in handen van beleggingsexperts. Daarna is het aan ons, de relatiebeheerders, om de evolutie van de beurzen en de economie helder en eerlijk over te brengen naar de klant, en na te gaan of de klant zich nog comfortabel voelt met zijn risicoprofiel.”

“Een tweede luik in onze dienstverlening is vermogensplanning.  Alles begint met het in kaart brengen van het totale vermogen van de klant, via Delen Family Services. Bij financiële planning bekijken we samen met de klant hoe zijn levensloop (huwelijk, gezinsuitbreiding, …) zijn financiële situatie beïnvloedt. Bij Estate Planning gaan we nog een stap verder: we overlopen de acties die de klant vandaag kan ondernemen om zijn vermogen morgen nog verder te versterken. Voor zeer specifieke vragen kunnen klanten beroep doen op ons gespecialiseerd juristenteam.”

Dynamische regio

Delen heeft alle vertrouwen in de sterke economische dynamiek van de regio West-Brabant. “We denken dat we mooi kunnen inspelen op de ondernemersgeest die hier heerst”, aldus Van Cotthem. De bank, die nog steeds sterke familiale wortels heeft, grijpt daarvoor terug naar de vaste waarden die de familie Delen destijds al uitdroeg – denk onder andere aan haar langetermijnperspectief, haar behoedzame beleggingsfilosofie en haar persoonlijke dienstverlening. 

Delen Private Bank: Vermogensbeheer met gezond verstand.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.