Nieuws Vlaams Brabant Deltapark gaat van start

Deltapark gaat van start

Deltapark gaat van start

deltaparkDeze week opent in Vilvoorde het Deltapark van Futurn. Waar vroeger Volkswagen D’Ieteren was gevestigd, komt nu plaats voor een twitingtal bedrijven.

Futurn herontwikkelt de bestaande site van D’Ieteren tot een multifunctioneel KMO-park met showrooms en polyvalente ruimtes. De site is gelegen op de hoek van de Woluwelaan en de Mechelsesteenweg, wat zorgt voor een uitstekende visibiliteit.

Het bedrijvenpark wordt gefaseerd ontwikkeld. In de eerste fase wordt het oude gebouw van D’Ieteren omgevormd tot drie KMO-units met of zonder showroom voor ondernemers op zoek naar een zichtlocatie.

In de tweede fase zal naast het bestaande gebouw een KMO-park worden ontwikkeld waar ruimte wordt gecreëerd voor een vijftiental nieuwe bedrijven.

De drie units in het bestaande gebouw zijn ondertussen verkocht. Futurn maakt nu verder werk van de commercialisatie van fase twee. Daar kunnen bedrijven terecht voor  loodsen, showrooms of polyvalente ruimtes.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Haren
Haren

NorthCity toont zijn contouren

HAREN - De verlaten site van kledingketen Orchestra Prémaman, aan de Haachtsesteenweg in Haren, wordt omgevormd tot een nieuwe ruimte… Lees meer

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.