Nieuws Vlaams Brabant Den Dok zoekt nieuwe uitbater(s)

Den Dok zoekt nieuwe uitbater(s)

Den Dok zoekt nieuwe uitbater(s)

TREMELO – Het gemeentebestuur van Tremelo zoekt (een) nieuwe uitbater(s) voor de cafetaria van het gemeentelijk zwembad “Den Dok” aan de Veldonkstraat. De nieuwe concessie gaat in op 1 juni aanstaande. 

De concessie voor de uitbating van de cafetaria van het gemeentelijk zwembad “Den Dok” in Tremelo loopt af. Hierdoor gaat het gemeentebestuur op zoek naar een nieuwe uitbater of uitbaters. Dat mogen natuurlijke personen zijn maar rechtspersonen (vennootschappen) zijn ook welkom.

De nieuwe concessie start op 1 juni dit jaar. Tegen dan hoopt het gemeentebestuur met de nieuwe uitbater/uitbaters aan de slag te gaan. Allicht zal de opening nog wel gepaard gaan met enkele te respecteren maatregelen in de strijd tegen het coronavirus.

Kandidaten kunnen zich tot 27 april om 10 uur kandidaat stellen bij het Autonoom Gemeentebedrijf van Tremelo. Wie de concessie voor 9 jaar wil binnenhalen, zal maandelijks minstens 1.900 euro exclusief btw onder gesloten omslag moeten bieden.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Leuven
Leuven

Gastropub sluit definitief de deuren

LEUVEN - De Leuvense gastropub/biercafé ChapterFour, gevestigd op het Monseigneur Ladeuzeplein, sluit definitief de deuren. Dat liet het management dinsdag… Lees meer

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.