Nieuws Vlaams Brabant Digital Days voor ondernemers in Haacht

Digital Days voor ondernemers in Haacht

Digital Days voor ondernemers in Haacht

digital daysHet gemeentebestuur van Haacht en de Adviesraad voor Lokale Economie willen de jaarlijkse Algemene Vergadering de lokale economie boosten. Donderdag 28 april vindt speciaal voor de handelaars van Haacht een lokale editie van de Digital Days plaats: een volledig gratis kennismaking met online communicatie en digitale marketing voor de kmo’s en zelfstandigen.

Onderzoek geeft aan dat de Belgische ondernemer steeds meer met digitale marketing bezig is, maar niet altijd weet welke online communicatie hij waarvoor moet inzetten. Een vraag waar ook Haachtse handelaars soms mee zitten.

“Ook Haacht heeft aandacht voor de digitale snelweg. Een verdere digitalisering van de lokale ondernemers kan bijdragen tot een nog levendigere lokale handel”, zegt Nico Bogaerts,

schepen van Lokale Economie.

De Adviesraad voor Lokale Economie vroeg aan goudengids.be om na de jaarlijkse algemene vergadering een lokale editie van de Digital Days te organiseren. “Zo kunnen lokale ondernemers in een laagdrempelige sessie kennis maken met of een update krijgen van de opportuniteiten die de digitale snelweg biedt”, zegt Bogaerts. Twee experts behandelen twee onderwerpen: “Hoe kunt u Facebook inzetten om uw zaak te promoten?” en “Hoger scoren in de zoekresultaten van Google”.

De Local Digital Day is gratis voor de ondernemers van Haacht en vindt plaats in het gemeentelijk dienstencentrum op donderdag 28 april van 18 tot 22 uur. Nadien is er een receptie.

Inschrijven is wenselijk en kan via www.digitaldays.be/haacht. Meer informatie vindt uop de website www.digitaldays.be/events

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.