Nieuws Vlaams Brabant Drie faillissementen

Drie faillissementen

Drie faillissementen

Justitia1De rechtbank van koophandel van Leuven opende het faillissement van D&T Solutions uit Diest. Curatoren zijn Jan Convents en Anouk De Vleeshouwer uit de Koning Leopoldstraat in Leuven.

Convents en De Vleeshouwer zijn ook curator in het faillissement van kleinhandel in juwelen Sandy’s uit de Koning Albertstraat in Hasselt. Ook dat faillissement werd geopend door de rechtbank van koophandel van Leuven.

De rechtbank van koophandel Gent, afdeling Dendermonde opende het faillissement van metaalbedrijf Weldinox bvba uit de Rillaarsebaan in Aarschot. Curator is Björn Goessens uit de Centrumlaan 175 in Ninove.

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Diest, Holsbeek
Diest

3 falingen

HOLSBEEK/TREMELO/DIEST - De ondernemingsrechtbank van Leuven heeft 3 bedrijven failliet verklaard.  Lees meer

Bierbeek, Diest
Bierbeek

Durfkapitalist neemt meerderheid in restoketen

TIENEN/BIERBEEK/DIEST/ZEMST/TERNAT/KRAAINEM/EVERE -  Durfkapitalist Intermediate Capital Group (“ICG”) heeft de meerderheid van aandelen verworven in Lunch Garden. ICG investeert sinds 2015… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.