Nieuws Vlaams Brabant Drie faillissementen

Drie faillissementen

Drie faillissementen

Justitia1De rechtbank van koophandel van Leuven opende het faillissement van Constructiewerken DGR uit de Stationsstraat in Rotselaar. De foirma vervaardigde metalen deuren en vensters. Ilse Van De Mierop uit de Koning LeopoldIIlaan 40 in Heverlee werd als curator aangesteld.

Ook studiebureau Wegeo uit de Oude Waversebaan in Huldenberg werd failliet verklaard.  Els Van Erum uit de Engelandstraat 61 in Diest werd als curator aangesteld.

De uitbating van café ’t Skipperke aan de Bogaardenstraat in Aarschot werd failliet verklaard. Curator is Ludwig Stevens uit het Kapitein Gilsonplein in Aarschot.

Een overzicht van de recente faillissementen vind je hier

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Zaventem
Zaventem

Fransen nemen Zaventems bedrijf over

ZAVENTEM -  Het Zaventemse DigitalScaler is overgenomen door het Franse Wemanity, marktleider in klantgerichte digitale en agile transformaties, Door deze… Lees meer