Nieuws Vlaams Brabant Drie restaurants failliet

Drie restaurants failliet

Drie restaurants failliet

Justitia1De rechtbank van koophandel van Leuven opende het faillissement van restaurant De Gouden Wok uit Hever-Boortmeerbeek. Ook Centrum nv, de uitbater van restaurant Iliria uit Leuven is failliet. De rechtbank opende ook het faillissement van Indian Spice bvba, een restaurant uit de Leuvensestraat in Tienen. In deze drie faillissementen zijn Marc Dewael en Karl Vanstipelen uit de Stationstraat 108A in Landen werden aangesteld als curatoren.

De rehtbank opende ook het faillissement van bouwbedrijf Jaroni uit Blanden, ook hier zijn Marc Dewael en Karl Vanstipelen de curatoren.

Ook het faillissement van bvba Robra uit Drielinter, een handel in vijverplanten, werd geopend. Curator is Luc Jordens uit Kessel-Lo. Die is ook aangesteld in het faillissement van Prokopsis bvba uit Kessel-Lo, een bedrijf in computer-consultancy.

Een overzicht van de recente falingen vindt u hier.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Anderlecht, Asse
Anderlecht

9 falingen

TREMELO/TIENEN/STROMBEEK-BEVER/ANDERLECHT/VILVOORDE/ASSE - De ondernemingsrechtbanken van Leuven en Brussel hebben 9 ondernemingen failliet verklaard.  Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.