Nieuws Vlaams Brabant Durfkapitalist neemt meerderheid in restoketen

Durfkapitalist neemt meerderheid in restoketen

Durfkapitalist neemt meerderheid in restoketen

Lunch Garden presteerde goed voor de pandemie en er wordt verwacht dat de prestaties zullen terugkeren zodra de sector weer open kan. Alle partijen bereiden zich momenteel voor op de heropening van alle 75 vestigingen, waaronder die in Tienen, Bierbeek, Diest, Zemst, Ternat, Kraainem en Evere.

47 miljard 

ICG is een beursgenoteerd bedrijf dat een vermogen beheert van meer dan 47 miljard euro, en ondersteunt Lunch Garden al een lange tijd, naast haar aanzienlijke ervaring binnen de foodservice-sector in Europa. “We zijn tevreden dat we deze kans krijgen om het team van Lunch Garden te ondersteunen in hun toekomstige groeitraject. Lunch Garden is zowel een iconisch Belgisch bedrijf als een begrip en we zijn erg enthousiast over de toekomst”, zegt een woordvoerder van ICG.

Boost 

“Dit nieuws is een aanzienlijke boost met het oog op de heropening van de horeca”, zegt Ann Biebuyck, CEO van Lunch Garden. “Het management van Lunch Garden heeft tijdens de sluitingsperiode de strategische lijnen opnieuw uitgetekend en verschillende nieuwe projecten op punt gezet. Met hoofdaandeelhouder ICG als sterke partner aan onze zijde kunnen we onze klanten, leveranciers en teamleden deel gaan laten uitmaken van een gloednieuw Lunch Garden-succesverhaal. Dankzij deze nauwe samenwerking zijn alle puzzelstukjes gelegd om er weer in te vliegen zodra de horeca terug mag openen.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.