Nieuws Vlaams Brabant Durfkapitalisten nemen belang in change management bedrijf

Durfkapitalisten nemen belang in change management bedrijf

Durfkapitalisten nemen belang in change management bedrijf

BRUSSEL – Ardian, een wereldwijde, private equity investeringsmaatschappij heeft een belang genomen in de change managers van Nova Reperta, een consultancy bedrijf met hoofdkantoor in Brussel.

Nova Reperta (2011°) is actief op vlak van bedrijfsbrede change programma’s met zowel back- als front-stage transformaties. Nova Reperta doet dit door het operating model te versterken en door waarde te creëren, vaak via operational excellence, klantgerichtheid, agility en digitale versnelling.  Nova Reperta bestaat uit meer dan 50 mensen en adviseert klanten zoals SD Worx, Toyota Motor Europe, Le Pain Quotidien, Carglass, Dela, Raet (nu deel van Visma) en Lecot. Het bedrijf is actief vanuit kantoren in Brussel en Amsterdam.

Met de steun van investeringsmaatschappij Ardian Growth zal het bedrijf zijn dienstenportfolio en organische groei sneller kunnen ontwikkelen en strategische overnames in Europa kunnen realiseren. Het zal Nova Reperta ook toestaan om haar digitale competenties te versterken om de complexe en evoluerende noden van grote bedrijven in bijvoorbeeld verzekeringen, energie en mobiliteit te beantwoorden.

”Met het Ardian Growth team aan boord zullen we kunnen investeren in onze digitale transformaties, data services en het ontwikkelen van nieuwe en unieke diensten. Meer specifiek is het een opportuniteit om een bekende internationale investeerder in het kapitaal van Nova Reperta te hebben”, zegt Filip Leflot, Partner van Nova Reperta.

“We waren onder de indruk van het Nova Reperta team. Deze investering ligt in lijn met ons engagement om ambitieuze en disruptieve ondernemers te ondersteunen. We willen het netwerk en de expertise van Ardian Growth optimaal benutten om organische groei te combineren met een actieve buy-and-build strategie over heel Europa”, vult Florian Dupont, Senior Investment Manager in het Ardian Growth team, aan.

Deze investering is de eerste van Ardian Growth in België. Over de financiële details wordt niet gecommuniceerd. De multinational Ardian is in zijn vakgebied een van de grootste spelers ter wereld.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.