Nieuws Vlaams-Brabant Ecoflorist en juwelenontwerpster openen samen pop-up aan Vaartkom

Ecoflorist en juwelenontwerpster openen samen pop-up aan Vaartkom

Tiffany Bideloo en Sabine Coppens openen samen een pop-up.

Ecoflorist en juwelenontwerpster openen samen pop-up aan Vaartkom

LEUVEN – Twee jonge Leuvense onderneemsters openen deze maand samen een unieke pop-up aan de Vaartkom. Blùm x Rooi brengt juwelen en zelfgeteelde bloemen samen in de aanloop naar de feestdagen.

Tiffany Bideloo (BLÙM) en Sabine Coppens (ROOI) zijn doorheen het jaar vooral online ondernemers. Maar nu openen ze de deuren naast de Florida, in het pand dat ooit gekend stond als de Oude Dijlemolens of de Silo.

“Als respectievelijk ecoflorist/bloementeler en juwelenontwerpster delen we, naast dezelfde visie rond lokaal ondernemen en het gezicht achter je product kennen, ook een uitgesproken liefde voor Leuven. En dus wilden we in de feestmaand december ook dichter bij onze klanten komen in onze eigen stad”, zeggen ze.

Pop-up

Sabine maakt in ROOI juwelen in heel wat stijlen. “De ROOI’kes zijn vrouwelijk en toch stoer, minimalistisch of boho, kleurrijk of basic. Simpel, mooi, stijlvol en speels. En een beetje eclectisch, zoals ik”, aldus Sabine.

In de pop-up komen daar dan de bloemen van Tiffany bij. “Net als Sabine blijf ik ook altijd heel dicht bij mijn eigen gevoel”, zegt Tiffany. “Ik werk uitsluitend met seizoensgebonden en lokaal geteelde bloemen. Bovendien teel ik ook zelf bloemen, op een veldje hier in Leuven. Mijn focus ligt doorheen het jaar vooral op events en in het bijzonder trouwfeesten. Maar in de wintermaanden mag het eens iets anders zijn.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.