Nieuws Vlaams Brabant Eerste editie van Made in Limburg live op 26 april

Eerste editie van Made in Limburg live op 26 april

Eerste editie van Made in Limburg live op 26 april

0000000000madeinlimbOp dinsdag 26 april brengt onze zustersite Made in Limburg haar Limburgse community voor de eerste keer samen. Dit gebeurt tijdens een uniek evenement met inspirerende topsprekers, een uitzonderlijk debat en een fenomenaal feest achteraf. Het majestueuze Watt 17 in Heusden-Zolder is het decor voor dit niet te missen event.

Multi-ondernemer Gert Cielen (Tip Top Belting, CEO-Limburg,…) bijt de spits af met zijn verrassende kijk op het ondernemerschap. Onze internationale gast is niemand minder dan Davy Kestens (Spark Central), die helemaal van San Francisco naar Heusden-Zolder komt. Alvorens hij zijn indrukwekkende succesverhaal doet, licht Stijn Bijnens van investeringsmaatschappij LRM de opportuniteiten voor Limburg in de Digital Age toe. Na een korte pauze gooit Karine Valy van conceptstore La Bottega het opnieuw over een andere boeg. Zij doet haar beslissing om te investeren in bricks ten tijde van clicks uit de doeken.

 Voorts gaan Johann Leten (Voka), Jos Stalmans (Etion) en Bart Lodewyckx (Unizo) de confrontatie aan tijdens een opzienbarend debat. Alvorens Indra Dewitte hen onderwerpt aan haar vragenvuur, zal Noël Slangen, columnist bij Het Belang van Limburg, de gemoederen aanwakkeren.
Aansluitend dompelen we de gasten onder in een heuse culinaire verwennerij met een walking dinner, geïnspireerd op de Limburgse keuken. Bijhorende boeiende gesprekken en duurzame businesscontacten zullen zeker niet ontbreken. Voor Vlaams-Brabantse ondernemers  die op zoek zijn naar Limburgse zakenpartners of die de banden met hen nauwer wil aanhalen, is dit event niet te missen.

Meer informatie en een overzicht van wie al ingeschreven is, vindt u ophttp://www.madeinlive.be/limburg.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Diest, Holsbeek
Diest

3 falingen

HOLSBEEK/TREMELO/DIEST - De ondernemingsrechtbank van Leuven heeft 3 bedrijven failliet verklaard.  Lees meer

Bierbeek, Diest
Bierbeek

Durfkapitalist neemt meerderheid in restoketen

TIENEN/BIERBEEK/DIEST/ZEMST/TERNAT/KRAAINEM/EVERE -  Durfkapitalist Intermediate Capital Group (“ICG”) heeft de meerderheid van aandelen verworven in Lunch Garden. ICG investeert sinds 2015… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.