Nieuws Vlaams Brabant Eerste franchise van Gaufry’s is open

Eerste franchise van Gaufry’s is open

Eerste franchise van Gaufry’s is open

Gaufry muurstickerHet franchiseconcept van het Leuvense Gaufry’s is gestart. “Deze week opende in Louvain La Neuve een eerste franchisenemer zijn Gaufry’s shop”, zeggen vennoten  Johan Claes en Roland Heelen. “Na Leuven, waar we onze pilootwinkel hebben, kiezen we nu dus ook voor een universiteitsstad. De eerste week geeft reeds zeer bemoedigende resultaten en vooral de lunchwafels vallen bij de studenten zeker in de smaak. Vooral de versheid van de wafels en de diversiteit hebben nu reeds een grote aantrekkingskracht.”

Volgende week is Gaufry’s twee dagen aanwezig op de franchisebeurs in Tour en Taxis in Brussel. “We zullen ons wafelconcept daar uiteraard nog meer bekend maken. We hebben ondertussen ook ons eerste contract in het buitenland op zak. We verwachten nog dit jaar de eerste winkel in Turkije te openen.”

Gaufry’s biedt de klanten Brusselse en Luikse Wafels aan, maar ook lollywafels, pannenkoeken en yoghurtijs. “Onze flagshipstore aan de Bondgenotenlaan in Leuven bewijst het: de Belg houdt van zijn wafel”, zegt Johan Claes. “We willen vooral niet het zoveelste wafelkraam zijn, maar ons echt onderscheiden. Nergens anders zijn de ingrediënten zo vers. Wij bereiden ons deeg ter plaatse, bij ons dus geen diepvries. Bovendien zijn de combinaties schier onuitputtelijk: we hebben vier soorten wafels, pannenkoeken en yoghurtijs en daar passen zo’n twintig toppings bij, met veel vers fruit.”

 

 

 

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.