Nieuws Vlaams Brabant Er hangt elektriciteit in de lucht, Jennes organiseert “High Voltage Drive Days”

Er hangt elektriciteit in de lucht, Jennes organiseert “High Voltage Drive Days”

Er hangt elektriciteit in de lucht, Jennes organiseert “High Voltage Drive Days”

BOORTMEERBEEK/AARSCHOT/BERTEM/MACHELEN – Concessiehouder Jennes organiseert eind juni/begin juli de “High Voltage Drive Days”, testdagen voor elektrische voertuigen. 

Elektrisch rijden is een feit. Er zijn steeds meer comfortabele modellen op de markt en de overheid hanteert een gunstige fiscaliteit voor bedrijven/bestuurders die inzetten op e-mobiliteit. Bovendien wordt er overal te lande geïnvesteerd in laadinfrastructuur.

Testmomenten

“Het moment is dan ook aangebroken om de elektrificatie van het wagenpark uit te breiden of voor te bereiden”, zegt Rudi Jennes, eigenaar van de gelijknamige concessiehouder. Jennes wil je helpen een goede keuze te maken en nodigt je uit de mogelijkheden van elektrisch rijden uitvoerig te testen tijdens de “High Voltage Drive Days” op de sites van Jennes in Aarschot, Leefdaal (Bertem), Boortmeerbeek en Machelen. De testmomenten vinden plaats op vrijdag 25 juni, maandag 28 juni, woensdag 30 juni en vrijdag 2 juli. Het is wel nodig je in te schrijven via de website van Jennes.

Aanbod

In het testaanbod op 4 locaties zitten een Audi Q4, Audi e-tron, Volkswagen ID.3, Volkswagen ID.4 en een Skoda Enyaq. Voor gasten die wat ruimere bedrijfswagens nodig hebben, valt ook de volledig elektrische Volkswagen e-Crafter te testen. Na het testen biedt Jennes de gasten een hapje en een drankje aan, en zal er met veel plezier extra uitleg gegeven worden over de mogelijkheden van elektrisch rijden.

Laadinfrastructuur

Partner EDI zal ook van de partij zijn om alle informatie rond laadinfrastructuur en laadoplossingen uit de doeken te doen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.