Nieuws Vlaams-Brabant Eurofiber en Unifiber sluiten samenwerkingsovereenkomst

Eurofiber en Unifiber sluiten samenwerkingsovereenkomst

Foto: Unifiber

Eurofiber en Unifiber sluiten samenwerkingsovereenkomst

ZAVENTEM – Eurofiber en Unifiber hebben een samenwerkingsovereenkomst gesloten. Hierdoor krijgt Eurofiber toegang tot het glasvezelnetwerk van Unifiber om rechtstreeks of via partners een dedicated, symmetrische en veilige glasvezelverbinding aan te bieden aan bedrijven en kmo’s.

Door de samenwerkingsovereenkomst heeft Eurofiber zijn netwerk voor bedrijven verbonden met het open Unifiber-netwerk. Hierdoor kunnen naast grote bedrijven ook kmo’s en kleine zakelijke kantoren rechtstreeks of via partners toegang krijgen tot dedicated glasvezelconnectiviteit.

“Wij willen als aanbieder van dedicated glasvezel niet alleen grote bedrijven, maar ook kmo’s helpen te voorzien in een futureproof netwerk, dé basis voor duurzame groei. Het is onze ambitie om dit B2B partnerschap uit te rollen in de steden waar Unifiber zijn netwerk zal openstellen”, zegt Hans Witdouck, CEO van Eurofiber België. “Ook wij zijn verheugd over dit partnership met Eurofiber”, voegt Nico Weymaere, CEO van Unifiber, toe. “We zijn er trots op dat Unifiber erin geslaagd is, in een jaar tijd, het open netwerk van de toekomst operationeel te maken voor B2B-klanten. Dankzij deze samenwerkingsovereenkomst kunnen bedrijven en kmo’s in Waterloo binnenkort als eerste gebruik maken van glasvezelconnectiviteit met zeer hoge snelheid.”

Lees ook: https://www.made-in.be/vlaams-brabant/eurofiber-gaat-140-bedrijvenparken-aansluiten-op-eigen-glasvezelnetwerk/

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.