Nieuws Vlaams Brabant Eurotunnel geeft grootste onderscheiding aan Claes Revisie

Eurotunnel geeft grootste onderscheiding aan Claes Revisie

Eurotunnel geeft grootste onderscheiding aan Claes Revisie

eurotunnelEurotunnel evalueerde het werk dat Claes Revisie voor hen deed. Het bedrijf scoorde 18,14 op 20.

Claes Revisie is het grootste onafhankelijke revisiebedrijf van België. Bij het reviseren van motoren worden ze volledig bewerkt en worden de versleten onderdelen vervangen. Na de revisie is de levensduur van de motor dan ook weer gelijk aan die van een nieuwe motor.

Vorig jaar haalde Claes Revisie een belangrijke opdracht binnen voor Eurotunnel, de tunnel onder het Kanaal. “In september 2014 zijn we begonnen aan de revisie van de motoren van de STTS-voertuigen”, zegt afgevaardigd bestuurder Edmond Claes. “Dat zijn de voertuigen die door de onderhoudstunnel van Calais naar Dover rijden en terug.”

“Deze voertuigen kunnen niet draaien in de tunnel en daarom hebben ze twee motoren, één aan de voorzijde en één aan de achterzijde”, zegt Edmond Claes. “We hebben in totaal 34 Mercedes-motoren gereviseerd van het type 602.991,5 cilinder atmosferisch. Het gaat om de twee motoren van alle zestien de voertuigen en om twee reservemotoren.”

DSC_5852De voorbije weken werden de motoren van het laatste voertuig gewisseld en zoals gebruikelijk is, werd Claes Revisie door Eurotunnel geëvalueerd. “We kregen een score van maar liefst 18,14 op 20”, zegt Edmond Claes. “Dat is een score waar we met ons hele team voor hebben gewerkt en waar we terecht trots op mogen zijn.”

Claes Revisie is thuis in alle bedrijfssectoren waar motoren een belangrijke plaats innemen. Het is een moderne onderneming met meer dan zestig  jaar ervaring. Claes Revisie maakt deel uit van Groep Claes & Zonen, waaronder ook de Mercedes-Benz concessiehouders in Sint-Truiden, Tienen en Tongeren vallen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.