5 falingen

5 falingen

OPWIJK/ASSE/WEMMEL/VORST/HALLE – De ondernemingsrechtbank van Brussel heeft 4 bedrijven en een vzw failliet verklaard. 

De ondernemingsrechtbank heeft het faillissement uitgesproken van de kunstenevenementen-vzw Flight 90, Milleniumstraat in Opwijk. Curator Aniek Bergmans zal de boeken nakijken.

Aan het Graffplein in Wemmel is het doek gevallen over Knowbel Technologies. Het bedrijf zou actief zijn in de horeca, Aniek Bergmans in de curator van dienst.

Ook voor tourmanager Tim Vanhecke, met maatschappelijke zetel aan de Bruegellaan in Halle, is er slecht nieuws.  Aniek Bergmans is de aangestelde curator.

Verder heeft de rechtbank de faling uitgesproken van dakwerkersbedrijf Toiture Thielemans, met maatschappelijke zetel aan de Oude Vijversstraat in Vorst. Aniek Bergmans is de aangestelde curator.

De zaak van trainer & coach Christophe Allard, Hendrik De Kosterlaan in Zellik (Asse), is niet meer. Curator Aniek Bergmans zal de boeken nakijken.

 

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Brussel, Koekelberg
Brussel

4 falingen

VILVOORDE/BRUSSEL/KRAAINEM/SCHAARBEEK - De ondernemingsrechtbank van Brussel heeft 4 bedrijven failliet verklaard.  Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.