Nieuws Vlaams Brabant Bekende fietsenhandelaar maakt debuut als wielercommentator bij VTM

Bekende fietsenhandelaar maakt debuut als wielercommentator bij VTM

Bekende fietsenhandelaar maakt debuut als wielercommentator bij VTM

TREMELO – Niels Albert,  zaakvoerder van  de Tremelose fietsenhandel Niels Albert Bike Store, maakte afgelopen weekend zijn debuut als wielercommentator bij VTM tijdens de veldrit in Lokeren. 

“Ik was in het verleden al een paar keer analist, maar als co-commentator start ik zonder ervaring”, zegt de intussen 35-jarige Albert bij de collega’s van Het Nieuwsblad. “Maar schrik is een slechte raadgever. Als ik mijn gezond verstand gebruik en mezelf blijf, komt dat wel goed. Ik ben wel zinnens objectief en correct te blijven. Ik denk dat dat ook is wat de kijker van een co-commentator verlangt.”

Versoepelde maatregelen 

De ex-veldrijder uit Tremelo geeft ook aan hoe opgetogen hij is dat ook de fans opnieuw naar het veldrijden mogen afzakken. “Dit is voor alle partijen een goede zaak”, vindt Albert. “Organisatoren hebben opnieuw wat meer inkomsten en ik weet dat ook de renners dat publiek hard gemist hebben.”

Niels Albert Bike Store 

Niels Albert moest in 2014 noodgedwongen zijn carrière in het veldrijden stopzetten door hartritmestoornissen. In december van dat jaar opende hij samen met Paskal Teugels de bikestore. De zaak is een groot succes, na 3 jaar was de zaak al bijna verdubbeld in oppervlakte, van 650 naar 1.100 m2.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.