Nieuws Vlaams Brabant Filiep Spinnewyn Chief HR Officer bij Vinçotte

Filiep Spinnewyn Chief HR Officer bij Vinçotte

Filiep Spinnewyn Chief HR Officer bij Vinçotte

image004Filiep Spinnewyn is de nieuwe Chief Human Resources Officer bij Vinçotte in Vilvoorde. De voorbije zes jaar was hij directeur Human Resources bij Swissport.

Filiep Spinnewyn studeerde in 1989  aan KU Leuven af met een licentiaat Pedagogische Wetenschappen. Tien jaar later behaalde hij een master Industrial Entrepeneurship aan de EHSAL in Brussel.

In 1990 startte Filiep Spinnewyn zijn carrière bij de GIB group als Branch Manager bij GB. Hij had bij de GIB group verschillende functies, in 1999 werd hij Corporate HR-officer voor Carrefour. Spinnewyn was daarna twee jaar Directeur HR bij Spie om daarna meer dan zes jaar aan de slag te gaan bij Bpost. Hij was er eerst Director HR Business Partner en daarna HR&O director – Head of Centers od HR Expertise.

In lei 2010 werd Filiep Spinnewyn Director Human Resources bij Swissport Belgium, nu maakte hij de overstap naar Vinçotte.

 

 

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.