Nieuws Vlaams Brabant Jarig Fineko bejubelt medewerkers die sleutel tot succes vormen

Jarig Fineko bejubelt medewerkers die sleutel tot succes vormen

Vennoot Kris Roelants is de verantwoordelijke van Fineko Leuven.

Jarig Fineko bejubelt medewerkers die sleutel tot succes vormen

LEUVEN – Fineko Leuven, gevestigd aan de Koetsweg in Kessel-Lo, heeft zopas 10 kaarsjes uitgeblazen. Het filiaal evolueerde in die tijd van een kleinschalig advieskantoor in boekhouden en fiscaliteit naar aan allround “ontzorger” van eenmanszaken, kmo’s, vrije beroepers en verenigingen uit een waaier van sectoren. Fineko bejubelt zijn medewerkers die de sleutel tot succes zijn geweest en dat nog steeds zijn.

Fineko is gekend om zijn persoonlijke 360° aanpak en advies op maat. Naast accountancy verleent Fineko fiscaal, juridisch, financieel en management advies.

Medewerkers sleutel tot succes 

“Die persoonlijke en warme aanpak trekken we trouwens door voor onze eigen medewerkers, die de sleutel tot het succes vormen”, zegt co-founder Humberto Renaers. “Al van bij de start zetten we daarom sterk in op een daadkrachtig personeelsbeleid, met veel aandacht voor de professionele ontwikkeling van onze medewerkers. Dankzij deze aanpak, gecombineerd met stevige jaarlijkse groeicijfers, konden we steeds kwaliteitsvolle, geëngageerde en loyale medewerkers aantrekken uit verschillende vakgebieden. Fineko staat voor stabiliteit omdat we slechts een beperkt personeelsverloop kennen.”

Waarden

De Fineko-letters op de verjaardagstaart staan voor flexibel, innovatief, no-nonsense, energiek, klantgericht en ondernemend. “Die waarden lopen als een rode draad doorheen de voorbije 10 jaar in ons kantoor”, zegt Renaers. Dankzij de ondersteuning van het moederkantoor in Genk beschikt Fineko Leuven ook over de nodige knowhow om elk klant snel en vlot te helpen. “We volgen de wetgevende actualiteit en nieuwste digitale ontwikkelingen nauwgezet op de voet en vertalen deze naar praktijktips en -advies. Wij schenken elke klant gemoedsrust en comfort, en uiteraard steeds met de glimlach. Uiteindelijk is het de bedoeling dat de klant zich kan focussen op zijn corebusiness”, besluit Renaers.

Kris Roelants 

Het kantoor van Fineko langs de Koetsweg in Kessel-Lo (Leuven) wordt geleid door vennoot Kris Roelants.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Aarschot, Begijnendijk
Aarschot

Starter van de week: Coach & Transform

AARSCHOT/BEGIJNENDIJK – Christel Gijsbrechts (55) uit Aarschot en Twiggy Peeters (44) uit Begijnendijk zijn gestart met Coach & Transform. Christel… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.