Nieuws Vlaams-Brabant Fintech-bedrijf myFaro versterkt zijn aandeelhouderschap

Fintech-bedrijf myFaro versterkt zijn aandeelhouderschap

Fintech-bedrijf myFaro versterkt zijn aandeelhouderschap

ROTSELAAR – MyFaro, een bedrijf uit Rotselaar dat gezinnen tools biedt om overzicht te krijgen over hun vermogen en financiën, krijgt nieuwe groot-aandeelhouders. Callant Verzekeringen & Financieel Advies vergroot zijn positie in het bedrijf en bankmakelaar B-sure maakt zijn intrede.

De vereenvoudiging van de financiën gebeurt dankzij een doorgedreven automatisering van zowel de administratieve als commerciële processen. De bedoeling van myFaro is om de klant meer tijd te geven om te genieten van het opgebouwde vermogen.

De versteviging van de aandeelhouderspositie van Callant Verzekeringen & Financieel Advies alsook de intrede van bankmakelaar B-sure in het kapitaal van myFaro zullen het huidige management versterken met ervaringsgerichte input. Het huidige team blijft aan boord, met Wim Van Kerckhoven als CEO en Bart Vanhoutte als CTO.

Dankzij B-sure zal myFaro specifieke, kwalitatief hoogstaande bancaire knowhow verwerven.

CEO Wim Van Kerckhoven is ambitieus: “Ons team voorziet dit najaar een aantal innovaties uit te kunnen rollen die zowel het gebruiksgemak van de tool als de automatisatie verder zal optimaliseren.”

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.