Nieuws Vlaams Brabant Frame21 landt op Corporate Village

Frame21 landt op Corporate Village

©Studio Caphca – Christophe Luts & Robin Van den Acker.

Frame21 landt op Corporate Village

ZAVENTEM – Na Herentals (2008) opent Business & Event Center Frame21 een nieuwe vestiging vlakbij Brussels Airport in Zaventem. “We strijken neer op de prestigieuze Corporate Village-site. Een strategische keuze, zowel op vlak van zichtbaarheid als bereikbaarheid”, aldus CEO Charline Lenaerts van Frame21. Het bedrijf heeft de ambitie om op korte termijn  meerdere business & event centers te openen in Brussel, Vlaanderen en Nederland. 

Met Frame21 Brussels Airport biedt het bedrijf 3.100 m2 aan flexibele ruimte in een eigen stijl, met de luchthaven als rechtstreekse inspiratiebron. “De locatie was een evidente strategische keuze”, vertelt CEO Charline Lenaerts. “De Corporate Village-site in Zaventem, op een boogscheut van Brussels Airport en vlakbij het centrum van Brussel, is de ideale uitvalsbasis voor grote en kleine bedrijven, met een lokale of internationale focus. Ook de kantorenmarkt en de aanwezigheid van sterke corporate spelers in de omgeving zijn belangrijke factoren.”

“Community in professionele omgeving”

Frame21 merkt bij kleine en grote bedrijven een groeiende interesse in fysieke kantoorruimtes op maat en vergaderzalen, met de faciliteiten van een vaste werkplek en een huiselijke sfeer. De gemeenschappelijke ruimtes, waaronder Bar21, het restaurant en de lounge met diverse flexplekken, zijn gericht op ontmoetingen en nodigen medebewoners uit om te netwerken en elkaar te leren kennen. “Het uiteindelijke doel van een business & event center is het creëren van een community in een professionele omgeving”, aldus Charline Lenaerts. In Frame21 zal er ook ruimte zijn voor  (business)events.

Vintage airport-ervaring 

In Zaventem is gekozen voor een interieur geïnspireerd door de luchtvaart in de jaren ’60 en het TWA hotel in New York. “Met dat typische design, in combinatie met een mix van warme houtkleuren, rode lopers, gouden accenten en typische jaren ’60-meubelen, wil Frame21 Brussels Airport een authentieke vintage airport-ervaring creëren”, aldus nog Charline Lenaerts.

BXL/VL/NL 

De opening van Frame21 Brussels Airport is ook de start van een groeiplan. “Op dit moment bekijken we de mogelijkheden in het centrum van Brussel, maar we zijn ook op zoek naar verschillende locaties in Vlaanderen en Nederland. Ons doel voor 2021? De locatieportfolio sterk uitbreiden en de groei verderzetten”, besluit Lenaerts.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.