Nieuws Vlaams Brabant Franchisenemer zoekt 30 krachten

Franchisenemer zoekt 30 krachten

Franchisenemer zoekt 30 krachten

SINT-PIETERS-LEEUW/GROOT-BIJGAARDEN/HALLE – Franchisenemer Marco Van Oppens opent op 15 december aanstaande een nieuw filiaal van fastfoodketen McDonald’s aan de Bergensesteenweg in Sint-Pieters-Leeuw. Voor deze nieuwe vestiging is Van Oppens op zoek naar 5 managers en 25 medewerkers.  

Marco Van Oppens is een ervaren franchisenemer bij McDonald’s, want de nieuwe vestiging in Sint-Pieters-Leeuw wordt naast zijn restaurants in Dendermonde, Groot-Bijgaarden, Halle, Anderlecht, Nijvel, Waterloo, Mechelen en het bestaande restaurant in Sint-Pieters-Leeuw zijn 9de  franchise. Hij gaat samen met VDAB op zoek naar een 30-tal vaste werkkrachten, bestaande uit 5 managers en 25 medewerkers. Ook studenten, flexi-jobbers en interim-werknemers kunnen zich opgeven voor een plaats in het team. De eerste sollicitatieronde vindt plaats op 4 november, in samenwerking met VDAB. Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven via volgende link: https://bit.ly/3e1x0nl. De kandidaten die weerhouden worden uit deze eerste ronde, worden uitgenodigd voor een live interview.

Attitude 

“Een diploma is bij McDonald’s niet noodzakelijk, wij zijn vooral op zoek naar mensen met de juiste attitude, motivatie en enthousiasme. Voor kandidaat-managers is een eerste ervaring in het leidinggeven aan mensen in de horeca- of retailsector een meerwaarde. We maken er bovendien een punt van om geen onderscheid te maken in leeftijd, geslacht of afkomst,” zegt Marco. De franchisenemer voorziet opleidingen om praktische vaardigheden, zoals hygiëne- en voedselveiligheidsregels, aan te leren. Bovendien wordt er op de werkvloer veel aandacht besteed aan soft skills, zoals teamwork en klantgerichtheid. Ook coronamaatregelen om zichzelf, het team en klanten maximaal te beschermen, komen uitgebreid aan bod.

Negende franchise 

“De vestiging in Sint-Pieters-Leeuw is mijn 9de franchise, dus ik spreek uit ervaring als ik zeg dat medewerkers met de juiste teamspirit cruciaal zijn voor het succes van een restaurant. Ik kijk er dan ook naar uit om op zoek te gaan naar gemotiveerde medewerkers en de kandidaten digitaal te ontmoeten op 4 november. Ik ben zeer enthousiast over het feit dat ik in deze uitdagende tijden, die de tewerkstelling in de horeca ernstig aantast, deze jobs kan aanbieden. Ik vertrouw erop dat ik een sterk team zal kunnen samenstellen als hart van het nieuwe restaurant, om samen voor een fijne beleving te zorgen voor onze klanten”, besluit Marco Van Oppens. 

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Brussel, Koekelberg
Brussel

4 falingen

VILVOORDE/BRUSSEL/KRAAINEM/SCHAARBEEK - De ondernemingsrechtbank van Brussel heeft 4 bedrijven failliet verklaard.  Lees meer

Boortmeerbeek
Boortmeerbeek

Starter van de week: BO HAIR

BOORTMEERBEEK - Aan de Leuvensesteenweg in Boortmeerbeek heeft kapsalon BO HAIR de deuren geopend. Zaakvoerster Brenda Olcas is onze starter… Lees meer