Nieuws Vlaams-Brabant Garage Smedts overgenomen

Garage Smedts overgenomen

Garage Smedts overgenomen

AARSCHOT – Mercedes-Benz concessiehouder Groep VDH heeft Garage Moons-Smedts uit Aarschot overgenomen. Met deze transactie mikt de groep op lokale verankering en een verdere concurrentiële spreiding.

De overname van de garage in Aarschot versterkt de geografische spreiding van Groep VDH in Antwerpen en Vlaams-Brabant. Groep VDH baat al locaties in Diest, Herentals en Mol uit. De holding Willy van Doorne Int. NV (VDH) is actief in trucking, nieuwe en tweedehands wagens.

“De Vlaming heeft zijn garage graag in de buurt”, zegt algemeen directeur Peter Duyck van Groep VDH. “De aanwezigheid in Aarschot onderstreept het lokale karakter dat onze holding zo typeert. Samen met Diest, Herentals en Mol vormen we nu een strategisch vierkant dat we willen uitspelen. Een onestopshop ook, waar onze klanten makkelijk terechtkunnen voor de dienstverlening die ze van Groep VDH gewoon zijn.”

Voordelen 

Garage Smedts is voor Groep VDH geen nieuwe naam: al meer dan een decennium werken beide partijen samen. Bovenop die verbondenheid past het familiale karakter van de zaak perfect in de visie van VDH. Omgekeerd profiteert Smedts van de schaalvoordelen.

Extra dienstverlening

Voor het personeel van Garage Moons-Smedts verandert er niets: zij wordt deel van de VDH- familie en opereert straks onder de naam VDH Aarschot. Voor de klanten komt er met Certified – jonge tweedehandswagens – een extra dienstverlening bij. Er wordt ook uitgekeken naar versterking. “De elektrificatie en digitalisering van onze sector is in een stroomversnelling gekomen. Fygital wordt ook voor ons de nieuwe manier van werken. Daarvoor zoeken we extra collega’s in verkoop en techniek, om samen onze nieuwe locatie op de kaart te zetten”, besluit Duyck.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.