Nieuws Vlaams Brabant Geef een pintastic party met Balthazaar

Geef een pintastic party met Balthazaar

Geef een pintastic party met Balthazaar

2015-11-17 13.02.48Ozanne Princen en Stephanie Van Coillie zegden hun collega’s in de lerarenkamer vaarwel en stortten zich samen in een nieuw avontuur. Met Balthazaar willen ze de rechterhand zijn van de Pinterest inspired DIY bruiden, van de stressy mama die een knalfeest wil voor haar kinderen en van bedrijven die een klassevol, uniek en op maat personeelsevent, business­ of netwerklunch wensen. Balthazaar plant party’s op alle niveaus, klein of groot.

De dames bruisen van de ideeën. Naast creatief denken, tafels en stoelen zeulen, moodboards maken en mama zijn, bedenken Stephanie en Ozanne voortdurend nieuwe concepten. Momenteel zijn er vier vaste pijlers (Feest, DinnerDate, Bar en Rental), maar ongetwijfeld komen er daar snel weer bij.

“Bij ons kan je terecht voor prachtige, tot in het kleinste detail uitgewerkte events, de zogenaamde Balthazaar feesten”, zeggen de dames. “Wil je graag zelf thuis een etentje organiseren voor vrienden of familie, maar ontbreekt het je aan tijd? Dan is onze Balthazaar Dinner Date formule  iets voor jou. We hebben ook onze eigen mobiele bar: een gouden toog met opgeleide barman die elk feest kan voorzien van de lekkerste cocktails, juices of wijnen.”

Locatiehunting, bloemen regelen, conceptbuilding, contemporary eventplanning, Stephanie en Ozanne gaan elke party­uitdaging aan en nemen de touwtjes in handen. Van doopfeesten tot bedrijfsevents: Balthazaar doet het allemaal.

Wie liever thuis feest, kan ook op Balthazaar rekenen. Ze brengen alles aan huis voor een etentje in intieme kring.  De gastvrouw kiest de tafeldekking, het menu en de goodiebags en Balthazaar zorgt voor alles. De levering thuis of op het bedrijf en de dirty dishes pick up service de dag nadien maken het  plaatje af.Wie droomt van een prachtige decoratie, maar niet alles wil kopen, kan terecht op de webshop van Balthazaar. Daar zijn de ‘Balthazaar approved party essentials’ te huur.

Stephanie en Ozanne zijn sinds kort ook de eigenaars van een eigenzinnige loft. Hun nieuwe kantoor én tegelijk eventlocatie is een gerenoveerde loft in de oude Persil fabriek in Herent. De industriële ruimte met veel natuurlijke lichtinval en hoge plafonds is een prachtig kader voor een event op maat, fotoshoot of publiciteitscampagne.

www.balthazaar.be

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.