Nieuws Vlaams-Brabant “Geen public, maar sustainable relations”: Forest Fwd lanceert nieuw communicatiebureau

“Geen public, maar sustainable relations”: Forest Fwd lanceert nieuw communicatiebureau

Frank Missoul, Kristof Bol (United Experts Group) en Dajo Hermans. Foto RR

“Geen public, maar sustainable relations”: Forest Fwd lanceert nieuw communicatiebureau

Dajo Hermans en Frank Missoul lanceren een nieuw communicatiebureau: Story Fwd. Die werkt onder de vleugels van Forest Fwd, een onderneming in bedrijfsbossen.

Er is volgens Leuvenaar Dajo Hermans nood aan “duurzame” communicatie vanuit bedrijven, want consumenten hechten er steeds meer belang aan. “We hebben de voorbije tijd met eigen ogen gezien dat heel wat bedrijven duurzaam en maatschappelijk bezig zijn, maar soms gewoonweg vergeten om het te vertellen.”

Dajo Hermans stond samen met Frank Missoul en United Experts Group aan de wieg van Forest Fwd. “Dat we nu ook Story Fwd lanceren, is iets dat heel spontaan en organisch verliep”, aldus Hermans.

LEES OOK. Bedrijfsbossen zijn ‘booming’ business

“Het belangrijkste is dat woorden en daden op elkaar zijn afgestemd. En op dat vlak zijn we zeker een sparringpartner”, verzekert Frank Missoul. De hoofdzetel van Story Fwd is gevestigd in Brugge, net zoals Forest Fwd, maar het communicatiebureau is actief in heel België.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.