Nieuws Vlaams Brabant Geen uitbreidingsmogelijkheden, bedrijf doet overname en trekt naar Limburg

Geen uitbreidingsmogelijkheden, bedrijf doet overname en trekt naar Limburg

Tuinstock kon niet meer uitbreiden op de site langs de Wolfsdonksesteenweg in Langdorp bij Aarschot. credit: Tuinstock.

Geen uitbreidingsmogelijkheden, bedrijf doet overname en trekt naar Limburg

AARSCHOT/TESSENDERLO – Tuinstock, de zaak voor de doe-het-zelver en tuinprofessional, is verhuisd van Langdorp naar Tessenderlo. De beslissing kwam er omdat het bedrijf op de oude locatie niet kon uitbreiden. Tuinstock is voortaan gehuisvest op de site van veevoeders Jef Voet, het bedrijf dat Tuinstock heeft overgenomen. 

De verhuizing van de activiteiten van Tuinstock ging hand in hand met de overname van veevoederbedrijf Jef Voet in Tessenderlo.  Voortaan is Tuinstock gevestigd op de site van veevoeders Jef Voet, het bedrijf dat Tuinstock heeft overgenomen. “En of de veevoeders een mooie aanvulling zijn op het bestaande assortiment van Tuinstock”, zegt Tom Vercammen van Tuinstock. “De combinatie maakt van Tuinstock the place to be voor tuinbenodigdheden en veevoeders in Tessenderlo en omstreken. Zeker een bezoekje waard, al is de nieuwe locatie nog niet helemaal klaar. Het Tuinstock team is druk in de weer met het verfijnen van de winkelinrichting. Toch is het tuincenter al geopend. Je kan er al terecht voor veevoeders, boomschors, meststoffen, eenjarige planten, groenteplanten en houtpellets. Ook alle andere producten voor buitenprojecten bestel je als klant makkelijk telefonisch of in de winkel – afhalen bij Tuinstock of aan huis geleverd.”

Het was dan ook een pittig jaar voor het Tuinstock team: totale uitverkoop, opruiming en verhuizing van Langdorp naar Tessenderlo volgden elkaar op. Daarna moest het ganse assortiment van Tuinstock een mooie plek krijgen. Een hele uitdaging voor een locatie waar eerst enkel veevoeder verkocht werd. “Challenge accepted”, aldus nog Tom Vercammen. “Met onze verhuizing kozen we voor een en-en-verhaal. Dat we ook in Tessenderlo alles wilden aanbieden wat een doe-het-zelver of tuinprofessional nodig heeft voor zijn tuin stond buiten kijf. Maar ook het veevoederverhaal van Jef Voet wilden we niet verloren laten gaan. Hoog tijd voor een assortimentsuitbreiding.” Met de verhuizing en de integratie van de veevoeders in het assortiment kunnen klanten bij Tuinstock terecht voor alle tuinmaterialen.

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.