Nieuws Vlaams Brabant GMS-Leuven hervat activiteiten met tal van acties

GMS-Leuven hervat activiteiten met tal van acties

GMS-Leuven hervat activiteiten met tal van acties

Sinds 1 december verwelkomt GMS-Leuven weer al haar klanten op afspraak, nadat de concessie eerder al de deuren opende voor haar B2B-cliënteel. GMS-Leuven is dus volledig klaar om de motor weer aan te slaan, en dat gebeurt onder meer met een verlengde cyberdeal en een speciale wedstrijd. Ook de plug-inhybriden en 100% elektrische wagens kennen dit jaar nog vele voordelen.

Twee weken geleden kreeg GMS-Leuven goed nieuws van mobiliteitsfederatie TRAXIO: de activiteiten voor B2B-klanten mochten opnieuw opstarten. Een positieve wending in het verhaal, want tot dan moest de salesafdeling het stellen met videocalls om ondersteuning te bieden bij de verkoop van wagens.

Die versoepeling bleek al snel een voorbode van nog beter nieuws, want sinds 1 december mag GMS-Leuven haar deuren weer openen voor al haar klanten. Dat gebeurt op afspraak met nog steeds bijzondere aandacht voor de geldende gezondheidsmaatregelen, zoals het dragen van een mondmasker en het respecteren van de afstand.

Beleving en emotie

“We hebben ons steeds op een professionele manier kunnen aanpassen, al blijf ik ervan overtuigd dat de aankoop van een voertuig ook sterk rond ervaring en beleving draait”, vertelt Christophe Kumps, managing director van GMS-Leuven en Claes & Zonen Tienen. “De ratio is een belangrijk aspect, maar er komt toch een groot deel emotie bij kijken. Dat het opnieuw mogelijk is om klanten van dichtbij de look & feel van de wagen te laten ervaren, maakt ons dus meer dan blij.”

De ene na de andere

Om het goede nieuws te vieren, pakt GMS-Leuven uit met tal van acties. Zo wordt onder meer de Cyber Monday-deal verlengd tot en met 12 december. Dat betekent tot 25 procent korting op een ruime selectie Mercedes-Benz stockwagens.

“Daarnaast houden we over al onze vestigingen binnen de groep een bijzondere wedstrijd voor onze particuliere klanten. Wie dit jaar nog een nieuwe wagen aankoopt, kan die terugwinnen met een maximaal bedrag tot 40.000 euro incl. BTW. Meer vind je op onze website.”

En ook wie op zoek gaat naar een plug-inhybride of een 100% elektrische wagen en die dit jaar nog inschrijft, kan rekenen op enkele aardige premies. “Met onze eSprinter, EQV, eVito bestelwagen en eVito Tourer hebben we ook daar een mooie selectie aan te bieden.”

Dan is er ook de S-klasse, waarover u in een vorige editie al kon lezen. Ook die is nu aangekomen in de showroom. “Een must-see als je het mij vraagt”, tipt Kumps. “En als afsluiter nog een laatste actie: als je deze maand winter- of zomerbanden koopt, krijg je op tweede band 60% korting en bedraagt de montagekost slechts 1 euro.”

GMS-Leuven is de partner bij uitstek in Vlaams-Brabant voor personenwagens, bestelwagens en certified used cars van Mercedes-Benz.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Dilbeek, Sint-Pieters-Leeuw
Dilbeek

Starter van de week: Roccoville

SINT-PIETERS-LEEUW/DILBEEK – Eind volgende maand opent Roccoville de deuren aan de Saviolaan in Dilbeek. In afwachting van de opening startte… Lees meer

Machelen, Sint-Pieters-Leeuw
Machelen

Ontwikkelaar past plannen Beaulieuwijk aan

MACHELEN/SINT-PIETERS-LEEUW - Projectontwikkelaar evillas uit Sint-Pieters-Leeuw heeft de plannen voor de nieuwe woonwijk tussen de Pieter Schroonsstraat en de George… Lees meer

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Strombeek-Bever, Tielt-Winge
Strombeek-Bever

Distributeur zoekt groei met hippe slippers

TIELT-WINGE/STROMBEEK-BEVER - Regalo Esclusivo, distributeur van trendy schoenen en handtassen, wil haar aanbod verder uitbreiden met de hippe slippers van… Lees meer