Nieuws Vlaams Brabant GMS-Leuven verwelkomt de gloednieuwe Mercedes-Benz C-klasse: “Een echte baanbreker”

GMS-Leuven verwelkomt de gloednieuwe Mercedes-Benz C-klasse: “Een echte baanbreker”

GMS-Leuven verwelkomt de gloednieuwe Mercedes-Benz C-klasse: “Een echte baanbreker”

Een baanbreker, zo omschrijft GMS-Leuven de gloednieuwe Mercedes-Benz C-klasse die sinds kort in de showroom staat. Historisch gezien is de wagen altijd al vernieuwend geweest binnen het merk en dat is ook nu niet anders. “Stay in your comfort zone is niet voor niets de baseline van deze nieuwe C-klasse. Luxe, comfort en technologie komen hier samen, versterkt met een prachtig design”, aldus Christophe Kumps, managing director van GMS-Leuven en Claes & Zonen Tienen.

Hey Mercedes’. Twee simpele woorden, die een belevingswereld openen voor wie plaatsneemt in de nieuwe C-klasse. Denk aan het regelen van de temperatuur, het opzetten van muziek of het openen en sluiten van ramen. Het infotainment systeem geeft een extra touch aan de rijervaring.

“Dat systeem werd eerder al geïntroduceerd bij de S-klasse en wordt hier nu doorgetrokken. Het zorgt voor een radicale verandering van de welgekende C-klasse. Rijbeleving staat centraal in combinatie met luxe, zowel in het interieur als in het exterieur.”

Fleetmodel bij uitstek

Ook voor bedrijven profileert deze nieuwe C-klasse zich als een uiterst aantrekkelijke wagen. Vooral met de komst van de benzine- en dieselhybride, die er binnenkort aankomen, zal de wagen een belangrijke positie innemen in de fleet van morgen.

“De C-klasse is altijd een model geweest die een nieuwe wind doet waaien binnen Mercedes. Op technisch vlak, maar ook op vlak van exclusiviteit en een hoge graad van comfort is dit nieuwe model ideaal voor het middenmanagementniveau”, vertelt Nicolas Cnop, sales manager bij GMS-Leuven. “Zeker de dieselhybride is uniek. Geen enkel ander merk zet hier op in, terwijl de vraag hiernaar groot is. We zitten graag samen met bedrijven om de mogelijkheden te bespreken. Daarbij werken we steeds op maat een sterke leasingformule uit.”

Boek je testrit

De nieuwe C-klasse is vandaag verkrijgbaar in berline. De break komt er in het najaar aan. “Klanten zien een echte stijlbreuk met de vorige C-klasse en dat wordt op veel enthousiasme onthaald. De berline werd dan ook al meermaals besteld, nog voor die bij ons in de showroom stond. Voor de break is de presale nu ook gestart.”

Beide wagens zijn leverbaar vanaf januari 2022. “We hebben ook 5 berlines in stock en er zijn enkele breaks onderweg. Je kan dus een testrit aanvragen, onze showroom bezoeken en meteen wegrijden met een gloednieuwe C-klasse. Dat kan intussen ook zonder afspraak.”

GMS-Leuven is de partner bij uitstek in Vlaams-Brabant voor personenwagens, bestelwagens en certified used cars van Mercedes-Benz.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Brussel, Dilbeek
Brussel

12 falingen

ROTSELAAR/DILBEEK/HERNE/GRIMBERGEN/HOEILAART/OVERIJSE/TERNAT - De ondernemingsrechtbanken van Brussel en Leuven hebben 12 bedrijven failliet verklaard.  Lees meer

Out Of Office
Kampenhout
Kampenhout

Out of Office: Jeffrey De Sutter

KAMPENHOUT -  De hele zomer bieden ondernemers uit onze regio in ‘Out of Office’ een inkijk in hun dagelijks leven.… Lees meer

Onderneming

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.