Nieuws Vlaams Brabant Gouden stemmen helpen ondernemers gratis aan corona-gerelateerde boodschap

Gouden stemmen helpen ondernemers gratis aan corona-gerelateerde boodschap

Gouden stemmen helpen ondernemers gratis aan corona-gerelateerde boodschap

BRUSSEL/LEUVEN/HALLE/VILVOORDE – Nog de hele week verlenen tien stemacteurs die aan de slag zijn voor het Brusselse voices.be hun diensten aan alle bedrijven die het nodig hebben. De acteurs bieden gratis hun stem aan voor corona-gerelateerde boodschappen. Stel nu je kandidatuur! 

Het einde van corona is jammer genoeg nog niet in zicht. Ondernemers en organisaties worden deze week opnieuw op de proef gesteld. Als de maatregelen verstrengen, moeten ze hun werking zo snel mogelijk bijsturen of heruitvinden. Maar ook hun klanten moeten ze daar over inlichten. Wijzigende openingstijden, tragere levertermijnen, andere boeking- of reservatie-mogelijkheden, verschuivingen of annuleringen, langere wachttijden bij de helpdesk. Het zijn allemaal zaken die erbij komen kijken.

Helder en professioneel communiceren

Elke ondernemer heeft zich hier de afgelopen tijd al verschillende keren moeten over buigen. Ze krijgen vragen als “Kan ik een afspraak maken? Hoeveel klanten zijn er welkom in de winkel? Zijn jullie open? Krijg ik mijn geld terugbetaald? Hoeveel vertraging loopt mijn levering op? Kan ik naar de showroom komen?” En dat terwijl ze de handen eigenlijk al vol hebben en het hoofd boven water proberen te houden. Het is vandaag nóg belangrijker dan ooit om helder en professioneel te blijven communiceren naar klanten, hoe moeilijk dat ook is. Dat kan per mail en op social media. Maar heel veel klanten grijpen nog sneller naar de telefoon.

Corona-gerelateerde telefoonboodschap 

Daarom willen de inspreek-stemmen van voices.be, die onder andere te horen zijn op Eén, Canvas, Klara, VTM, Studio100,… hun mede-ondernemers een hart onder de riem steken. Ze bieden de hele week hun diensten gratis aan voor elke corona-gerelateerde telefoonboodschap. “Het is voor ons een kleine moeite en we merken dat veel ondernemers hier echt wat aan hebben. Als we hen en hun klanten kunnen ondersteunen, dan doen we dat met plezier. We moeten er samen door”, zegt Johfrah Lefebvre, founder van de Brusselse start-up voices.be.

Professionele homestudio’s 

Voice-overstemmen hebben trouwens een corona-proof beroep. Er is een wereldwijde trend dat meer en meer voice-over opnames gebeuren in professionele homestudio’s. Dat is een ruimte in huis die de stemacteur inricht als opnamestudio. Zeker tijdens een lockdown geeft dat een voordeel: de stemmen hoeven zich niet te verplaatsen. Ze kunnen de social distancing dus respecteren. De acteurs werken van thuis uit en verbinden hun eigen studio met een externe studio. Die kan zelfs in Londen of Stockholm gelegen zijn.

Actie 

Elk bedrijf of organisatie kan van maandag 26 tot vrijdag 30 november zijn corona-gerelateerde boodschap gratis laten inspreken door een van de deelnemende stemmen. Daarna kunnen ze de boodschap meteen instellen op hun voicemail of als wachtbandje gebruiken. Kandidaten melden zich bij het Brusselse voices.be.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.