Nieuws Vlaams Brabant Gouden Variapack, vernieuwde webshop en feestelijke activiteiten in het verschiet

Gouden Variapack, vernieuwde webshop en feestelijke activiteiten in het verschiet

Ter gelegenheid van 50 jaar Variapack zet het bedrijf elke maand een werknemer in de kijker. Warehouse Officer Bart Boon bijt de spits af.

Gouden Variapack, vernieuwde webshop en feestelijke activiteiten in het verschiet

LEUVEN – Variapack, de Leuvense groothandelaar in verpakkingen, bestaat 50 jaar. De onderneming viert die heuglijke gebeurtenis met een nieuwe webshop en tal van activiteiten voor klanten en personeel. Elke maand wordt er ook een werknemer in de kijker gezet. Warehouse Officer Bart Boon bijt de spits af. 

Het verhaal van Variapack begint met kruidenier Gaston Vanderlinden. In 1971 start hij met de verkoop van een
verpakking voor druiven in Overijse. De verpakking moest voldoen aan zowel functionele als esthetische eisen.

Het bedrijf groeit en Variapack start al snel met de verkoop van verpakkingsmaterialen en toebehoren voor de voedingssector en de kleinhandel. In 1980 verhuist het bedrijf naar Leuven en vestigt het zich aan de Aarschotsesteenweg, de huidige locatie.

Alle artikelen in voorraad 

Er volgen verschillende uitbreidingen, inclusief een opslagruimte met een oppervlakte van 12.000 m². Dit werd meteen ook hun grootste sterkte: bijna alle artikelen konden uit eigen voorraad geleverd worden. Eind oktober 2006 werd Variapack verkocht aan King Belgium. Een jaar later kocht de groep eerst de bvba Vanderbiest over. Daarna volgde een overname door de internationale, beursgenoteerde groep BUNZL.

Voedingssector 

Vandaag biedt Variapack een uitgebreid gamma duurzame verpakkingen aan, voornamelijk voor de
voedingssector. Ook beschikt het bedrijf over een uitgebreid assortiment logistieke en e-commerce
verpakkingen.

Vernieuwde webshop en activiteiten

Om de vijftigste verjaardag te vieren is de webshop vernieuwd om de gebruiker nog meer info te
verschaffen en eenvoudiger te laten bestellen. Afhankelijk van de verdere maatregelen rond de gezondheidscrisis zullen er ook verschillende activiteiten georganiseerd worden voor het personeel en de klanten.  Ter gelegenheid van de 50ste verjaardag zet het bedrijf ook elke maand een medewerker in de kijker. Warehouse Officer Bart Boon mag de spits afbijten.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Dilbeek, Etterbeek
Dilbeek

Horecazaak, bouwbedrijf en arts in faling

HOEILAART/ZEMST/LEUVEN/HALLE/DILBEEK/ETTERBEEK/WEMMEL - De ondernemingsrechtbanken van Leuven en Brussel hebben een reeks bedrijven en eenmanszaken failliet verklaard.  Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Meise
Meise

Stephex Group koopt manège

MEISE - Het Meisese paardenbedrijf Stephex Group van Stephan Conter heeft manège Saint-Hubert in het Antwerpse Kapellen overgenomen. Conter wil… Lees meer

Vlaams Brabant

Make-over voor ’t Roddelkot

BERTEM - Dagbladhandel ’t Roddelkot aan de Tervuursesteenweg in Bertem heeft een complete make-over gekregen.  Behalve het gloednieuwe interieur is… Lees meer