Nieuws Vlaams Brabant Gremon Craft genomineerd voor Decoratie Awards

Gremon Craft genomineerd voor Decoratie Awards

Gremon Craft genomineerd voor Decoratie Awards

BOORTMEERBEEK – Het Boortmeerbeekse bedrijf Gremon Craft is genomineerd voor de Decoratie Awards in de categorie “Binnenschilderwerken”.

Gremon Craft (2020°) is het geesteskind van Grzegorz en Monika Wanczyk. Het koppel verhuisde tien jaar geleden vanuit Polen naar Boortmeerbeek om zich verder te ontwikkelen als artistieke duizendpoten. Hier willen ze zich verder professionaliseren in hun passie.

Grzegorz specialiseerde zich tijdens zijn studies in chemische technologie. Tussen 2007 en 2012 runde Grzegorz zijn eigen restauratiebedrijf in Polen. Daar focuste hij zich voornamelijk op het restaureren van monumenten. Nu wil hij samen met zijn partner Monika zich onder andere focussen op artistieke decoraties, renovatiewerken en slimme schildertechnieken.

Slaapkamerproject

Voor de Decoratie Awards diende Gremon Craft een slaapkamerproject in. “We boekten geen financiële winst met dit project, maar zijn wel een ervaring rijker waardoor we in de toekomst interieurs op deze manier kunnen aanpakken. We voerden alles uit met passie en oog voor detail. Toch zijn deze technieken in de moderne architectuur quasi vergeten. We hopen dergelijke decoraties opnieuw onder de aandacht te brengen.” Niet alleen het schilderwerk, maar ook de algemene bouwprocessen zijn noemenswaardig, aangezien deze integraal deel uitmaken van het eindresultaat.

Decoratie

De Decoratie Awards is een initiatief van Decoratie, het vakblad voor schilders, decorateurs en woonspeciaalzaken.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Brussel
Brussel

Vademecom in Franse handen

BRUSSEL - Het Brusselse PR-bureau Vademecom en diens internationale partnernetwerk ComUnity.pro zijn overgenomen door het Franse WMH (We Make it… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.