Nieuws Vlaams-Brabant GRITT Projects en Circet Benelux slaan de handen in elkaar

GRITT Projects en Circet Benelux slaan de handen in elkaar

GRITT Projects en Circet Belgium slaan de handen in elkaar. Foto: GRITT Projects

GRITT Projects en Circet Benelux slaan de handen in elkaar

ZAVENTEM – Circet Benelux versnelt zijn mobiele ambities door de overname van GRITT Projects. De Belgische serviceprovider zal Circet ondersteunen in de overgang van 4G naar 5G en met de verdere uitrol van glasvezelnetwerken.

Circet en GRITT Projects slaan de handen in elkaar om een antwoord te bieden aan de exponentiële groei van de sector. In 2022 kwam de uitrol van 5G- en glasvezelnetwerken in een stroomversnelling en die snelheid zal de komende maanden en jaren alleen maar toenemen. Circet Benelux kijkt ernaar uit om de 180 medewerkers van GRITT Projects te verwelkomen en zal daarnaast ook extra eigen medewerkers aanwerven in België en Nederland.

“Als voortrekker in een snelgroeiende markt zijn wij voortdurend op zoek naar capaciteit en diversificatie om ons dienstenportfolio uit te breiden”, vertelt Bavo De Cock, CEO Circet Benelux. “Met de overname van GRITT Projects zullen we onze klanten nog beter ondersteunen in de omschakeling naar 5G en de volledige end-to-end uitrol van glasvezelinfrastructuur. Die expertise hadden we zelf al in huis, maar deze uitbreiding is cruciaal om de gezamenlijke ambities van onze klanten waar te maken.”

Ook bij GRITT Projects kijkt men uit naar de samenwerking. “GRITT Projects is verheugd om deel uit te maken van Circet Benelux”, weet CEO Herman De Keukeleire. “De huidige marktpositie van GRITT Projects is honderd procent compatibel met de ambities van Circet. We vinden bij elkaar hetzelfde DNA van duurzaam ondernemen en langetermijnvisie. We zijn overtuigd dat deze samensmelting zal leiden tot een versterking van de bestaande organisatie welke ons samen toelaat de bestaande en nieuwe opportuniteiten op de Benelux-markt nog beter te ondersteunen. Deze transactie biedt voor alle stakeholders van GRITT Projects mooie toekomstperspectieven.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.