Nieuws Vlaams-Brabant Groepspraktijk stelt kunstwerken cliënteel tentoon

Groepspraktijk stelt kunstwerken cliënteel tentoon

Groepspraktijk stelt kunstwerken cliënteel tentoon

DIEST – De Diestse groepspraktijk In Harmonie stelt kunstwerken van het cliënteel tentoon tijdens de Dag van de Zorg op 15 mei aanstaande. 

Op de Dag van de Zorg stellen 7 cliënten van groepspraktijk In Harmonie uit Diest hun kunstwerken tentoon. “Voor de één is schilderen een medicijn, voor de ander is dit mozaïeken. Ze tonen zo hoe creativiteit hun eigen welzijn en leven verrijkt. Samen vormen ze een zinderende kunsttentoonstelling”, zeggen coördinatoren Gerrit Maris en Els Moerman. “Tijdens de tentoonstelling krijg je toegang tot alle kamers van het herenhuis in het centrum van Diest. Het pand biedt een mix van erfgoed, interieur en kunst.”

Samenwerking 

Een multidisciplinair team van onder andere psychologen, (loopbaan)coaches, diëtist, therapeuten, acupuncturist, yogadocenten en seksuologen staat er dagelijks in voor de zorg van haar cliënteel. Op Dag van de Zorg krijg je een beeld van hun samenwerking.

Preventietips

Het team van In Harmonie stak de koppen bij elkaar rond het centrale thema van Dag van de Zorg: preventie. De vraag wat het welzijn van jou (en je kind) kan verbeteren, beantwoordde het team met zijn beste preventietips. “Je vindt ze tijdens de opendeurdag verspreid over het hele huis. Eén van de activiteiten die het team van harte aanraadt om goed in je vel te zitten, is authentieke of creatieve expressie. Pablo Picasso zei het al zo mooi: ’Kunst wist het stof van het dagelijks leven van onze ziel”, besluiten de coördinatoren.

 

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.