Nieuws Vlaams-Brabant Groothandel in verpakkingsmaterialen mag zich officieel hofleverancier noemen

Groothandel in verpakkingsmaterialen mag zich officieel hofleverancier noemen

Greg Opdenakker en Yves Callebaut. Foto RR

Groothandel in verpakkingsmaterialen mag zich officieel hofleverancier noemen

HERENT, ROTSELAAR – Eén van de zes nieuwe bedrijven die de titel en het brevet van hofleverancier te beurt viel, is Multipack uit Rotselaar en met magazijnen in Herent. De bekendmaking maakte van Greg Opdenakker, de zaakvoerder van Multipack, een gelukkig man. Voortaan mag hij op de documenten van Multipack het koninklijk wapen gebruiken.

Multipack is sinds 1982 een Belgische groothandel, gespecialiseerd in verschillende soorten (zak)sluitingen, veiligheidsverzegelingen en allerlei varianten van kunststof zakken. Oprichters van het bedrijf zijn Jean Rose en Ida Dierckx. In 2016 nam Greg Opdenakker de fakkel over van Rose en Dierckx.

“Multipack had eerder al een aanvraag ingediend om als hofleverancier erkend te worden, maar door de overname in 2016 ging een nieuwe wachtperiode van vijf jaar in. Maar nu werd ik per brief op de hoogte gebracht dat mijn persoonlijk brevet voor minstens vijf jaar geldt”, zegt Greg Opdenakker, die ook opmerkt dat hij de enige hofleverancier is in de regio.

“Het is echt een mooie erkenning voor het bedrijf dat steeds eerlijke, duurzame en lokale handelsrelaties vooropstelt”, zegt Opdenakker. Wie de titel van hofleverancier te beurt valt, heeft een aantal verplichtingen. Welk product aan het hof geleverd wordt mag Opdenakker niet verklappen. “We zijn een groothandel met een uitgebreid assortiment, veelal met personalisaties en maatwerk. We leveren aan business-to-business in alle sectoren evenals openbare diensten. En dus ook aan het koninklijk paleis. En daar zijn we heel fier over”, besluit de zaakvoerder van Multipack.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.