Nieuws Vlaams-Brabant Haekens start eigen productiehuis

Haekens start eigen productiehuis

Credit: Belga.

Haekens start eigen productiehuis

TIENEN -TV-figuur en Hagelander Luc Haekens heeft een eigen productiehuis opgestart: Djangoo. Haekens heeft productiehuis Woestijnvis inmiddels verlaten. 

 

Haekens heeft naar eigen zeggen zin om meer te ondernemen, waarop hij de beslissing nam te stoppen bij Woestijnvis, het productiehuis waar hij ongeveer 25 jaar aan de slag was. Haekens werkte mee aan heel wat format, waarvan Man Bijt Hond en De Ideale Wereld de bekendste zijn.

Na de oprichting van The Podcast Planet komt hij nu dus met zijn eigen productiehuis, Djangoo. “In alle bescheidenheid: een team leiden ligt mij wel. Er zijn al veel spelers op de markt, maar ik geloof dat er nog ruimte is voor een klein, tof productiehuis. Het is niet mijn ambitie om honderd mensen in dienst te hebben en enkel bereikbaar te zijn via een secretaresse”, zegt Haekens bij de collega’s van Het Nieuwsblad. In opdracht van de VRT reisde hij de afgelopen weken alvast onder andere van New York naar Seoel, onderweg blikte hij een programma in.

Met Djangoo wil Haekens vooral focussen op human interest. “Humor zal ver te zoeken zijn. Goed, er zal hier en daar wel een grapje in steken. Dat is nu eenmaal sterker dan mezelf. Maar het bouwt niet voort op de stijl van De ideale wereld”, besluit de man.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.