Nieuws Vlaams Brabant Harm start HACA

Harm start HACA

Harm start HACA

GOOIK – Aan de Edingsesteenweg in Gooik is het digital Agency HACA van start gegaan. Het bureau is gespecialiseerd in het ontwerpen, publiceren en analyseren van online publiciteit.

Het voorbije jaar werd nogmaals duidelijk dat digitale zichtbaarheid levensbelangrijk is voor een modern bedrijf dat wil opvallen. Bedrijven die hun online aanwezigheid naar een hoger niveau willen tillen, kunnen voortaan een beroep doen op HACA. Het gloednieuwe digital agency specialiseert zich in alles wat met online publiciteit te maken heeft, inclusief een grondige analyse van de digitale aanwezigheid.

HACA werkt in drie stappen. Eerst wordt er nagedacht over een online strategie waarmee de doelgroep bereikt kan worden. Daarna volgt het creatieve luik en worden vormgeving, beeldmateriaal en content op punt gesteld. Ten slotte volgt de lancering en worden alle features grondig gemonitord en geanalyseerd om zo de online aanwezigheid te optimaliseren.

“Het mag duidelijk zijn dat een knap ontworpen en goed werkende website de digitale hoeksteen van elk bedrijf moet zijn”, klinkt het bij HACA-oprichter Harm Muizer. “Ongeacht wat je doet zullen klanten je online opzoeken. Zonder online aanwezigheid die in het oog springt, zullen die potentiële klanten je niet contacteren. Maar het is ook belangrijk om te weten wat klanten op je website wel of niet aanklikken, zodat je daar als ondernemer op kunt inspelen. Daar kunnen wij een belangrijke rol in spelen. Het is voor ons zeer belangrijk om open te communiceren: in tegenstelling tot grotere bureau’s rekenen wij bijvoorbeeld geen hoge onderhoudskosten aan”, aldus Harm.

HACA is een digital agency dat focust op datagedreven online marketing. Het bureau is gespecialiseerd in het ontwerpen, publiceren en analyseren van online publiciteit.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Aarschot, Begijnendijk
Aarschot

Starter van de week: Coach & Transform

AARSCHOT/BEGIJNENDIJK – Christel Gijsbrechts (55) uit Aarschot en Twiggy Peeters (44) uit Begijnendijk zijn gestart met Coach & Transform. Christel… Lees meer

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.