Nieuws Vlaams Brabant Hef met Voka het glas op 2016

Hef met Voka het glas op 2016

Hef met Voka het glas op 2016

de hoornDe nieuwjaarsreceptie van Voka – Kamer van Koophandel van het arrondissement Leuven hoort elk jaar weer bij de belangrijkste netwerkevents van de provincie. Vrijdag 15 januari 2016 is het weer zover en deze keer wordt het een organisatie waarvoor Voka en Jong Voka de handen in elkaar slaan.

“De  nieuwjaarsreceptie is een ideale gelegenheid om samen met andere ondernemers het glas te heffen op het nieuwe jaar”, zegt Ine Geladé, verantwoordelijke events & marketing. “Tijdens deze gezellige avond kan iedereen netwerken met collega-ondernemers en ondertussen genieten van een heerlijk hapje en drankje.”

” Dit jaar hebben we gekozen voor een volledig nieuw concept”, zegt Geladé. “Geen academisch gedeelte meer, maar een avond vol kunst en muziek in een monumentaal kader.” Dat kader mag er zeker zijn want Voka koos de voormalige brouwerij De Hoorn aan de Sluisstraat in Leuven als feestlocatie.  De muzikale animatie is een echte topper. “We hebben als muzikale gasten gekozen voor Filip Jordens en Anneke Ghysens. Zijn brengen l’Homme Nomade, een prachtige hommage aan Jacques Brel.”

Deelnemers worden vanaf 19.30 uur in De Hoorn verwacht, na de verwelkoming om 20.15 uur start de netwerkreceptie en om 21.15 uur is er ‘BREL – l’Homme Nomade’.

Ook u kunt,  samen met Voka – Kamer van Koophandel en Jong Voka, klinken op een jaar vol ondernemerschap. Inschrijven kan hier. Voka-leden betalen 50 euro per persoon, niet-leden 87.5 (beide excl. btw)

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Anderlecht, Asse
Anderlecht

9 falingen

TREMELO/TIENEN/STROMBEEK-BEVER/ANDERLECHT/VILVOORDE/ASSE - De ondernemingsrechtbanken van Leuven en Brussel hebben 9 ondernemingen failliet verklaard.  Lees meer

Onderneming
Personen

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.