Nieuws Vlaams Brabant Hele reeks faillissementen

Hele reeks faillissementen

Hele reeks faillissementen

Justitia1De rechtbank van koophandel van Leuven opende het faillissement van Gebroeders Nelissen bvba uit de Interleuvenlaan in Heverlee. Curatoren zijn Jan Convents en Anouk De Vleeshouwer uit de Leopold1straat in Leuven. Zij zijn ook curatoren in het faillissement van dierengroothandel J&E Service uit de Uilstraat in Kortenaken.

De rechtbank opende ook het faillissement van Muziekcafé aan de Dietssestraat in Scherpenheuvel. Curatoren zijn Dirk De Maeseneer en Martin Dion uit de Brusselsesteenweg in Leuven. Zij zijn ook de curatoren in het faillissement van reinigingsbedrijf ’t Stationnetje uit de Keizersberg in Leuven, installatiebedrijf KTS Projects uit de Mounstraat in Kortenaken en reclamebureau ContentMent uit de Romeinsebaan in Tienen.

Ook het faillissement van bouwbedrijf Brasbel uit de Kaalheide in Huldenberg werd open verklaard. Curatoren zijn ook hier Dirk De Maeseneer en Martin Dion uit de Brusselsesteenweg in Leuven.

Een overzicht van faillissementen vind je hier.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.