Nieuws Vlaams Brabant Het Albert-effect rendeert in fietsenwinkel

Het Albert-effect rendeert in fietsenwinkel

Het Albert-effect rendeert in fietsenwinkel

nielsalertToen Niels Albert in december 2014 een fietsenwinkel opende in thuishaven Tremelo hadden velen twijfels. De wereldkampioen veldrijden, aan wiens carrière een abrupt einde was gekomen door gezondheidsproblemen, was wel een sportvedette maar kon hij ook een zaak runnen? Anderhalf jaar later veegt Albert alle twijfels van tafel met een uitbreiding van zijn bedrijf.

Door de toename van klanten besloten Albert en zijn vennoot Paskal Teugels tot uitbreiding van hun zaak. “We hadden daar stiekem op gehoopt, maar het eigenlijk nooit durven dromen”, zegt Teugels.

Dat de fietsliefhebbers in de winter van 2014-2015 hun weg vonden naar Tremelo was logisch. Niels Albert, gevierd als sporter en als mens, was nog maar net gestopt. Maar soortgelijke ervaringen bewijzen dat een naam alleen niet volstaat. Lang niet zelfs.

Anno 2016 blijkt de naam Albert niet doorslaggevend te zijn bij de klanten. “Door Niels hadden de mensen bepaalde verwachtingen over ons aanbod en onze dienstverlening. Het was aan ons om dat in te lossen”, stelt Teugels.

In de huidige zaak is te weinig ruimte om herstellingen uit te voeren. Daarom wordt het aanpalende gebouw omgebouwd tot extra stockageruimte en werkplaats. Dat pand is eigendom van Albert en oorspronkelijk bedoeld om er appartementen in onder te brengen. De werkplaats wordt twee keer zo groot. In september wordt het aanpalende gebouw afgebroken en komt er een nieuwbouw.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Haren
Haren

NorthCity toont zijn contouren

HAREN - De verlaten site van kledingketen Orchestra Prémaman, aan de Haachtsesteenweg in Haren, wordt omgevormd tot een nieuwe ruimte… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.